bedziesz w takim razie wracala do Uk skoro tam nie lecza takich rzeczy?
jak to nie lecza? To nie znają takiej choroby alergia???
Kasik najwazniejsze ze juz sie wami zajeli i nie musisz czekac w uk niewiadomo na co.
Kasia79 ja bylam pewna ze to nie ty zalicytowalas, ale i tak dobrze ze sie sprzedalo nastepnym razem bedziemy wyzej podbijac cene
Madziorka super zdjecia. Leos cudny zwlaszcza kolo lewka, a ty widze ze juz znowu laska jestes i nie widac po tobie ze rodzilas. Co do ubran to uwazalam ze zawsze lepiej mozna wystroic dziewczynke niz chlopczyka. Inaczej uwaza moja siostra co Tomkowi ciagle kupuje ubrania w h&m takie zielone. Ma cała kolekcje

Ale ja i tak wiem swoje
beatka84 trzymam kciuki moze w koncu sie uda z mieszkankiem.
lucy a co to podmienili ci meza??? Gratuluje moze i mi mojego podmienią jak bardzo po prosze. Kasia zadzialaly twoje czary? Bo ja chetnie i stane na glowie by sie zmienil.
Marta po prostu w glowie mi sie nie miesci jak wszystko tam lekarze olewają wszystko.
No i pisalam dluzszego posta ale mnie P zdenerwowal i juz wena mi sie skonczyla.
[ Dodano: 2007-08-01 ]
Julie sliczny Nathanek
[ Dodano: 2007-08-01 ]
Beata78 ale twoj tata mial nie mila przygode

Mam nadzieje ze ukarzą odpowiednio tego cwaniaka. Az mnei trzesie jak slysze o takich przypadkach. Jak to jest ze inne narodowosci jak są za granica to trzymają sie zawsze razem a polak polaka potrafi tylko oszukac.
Moja kolezanka z mezem i dzieckiem zyją glownie z tego ze pojada do niemiec na 2-3 miesiace tam harują i moze cos w polsce dorabiają i tyle. Mają corke 2,5 letnią. Tesciowa kolezanki znalazla przez jakis serwis randkowy polaka mieszkajacego w norwegii i tam mieszka u niego juz prawie rok. Teraz sciagnela syna do siebie mial miec prace zapewnioną na bank zakupy na prawie 3 tys narobili, bilet swoj i mamy ( ten jej gach nie kupil) juz prawie 1000zł a oni naprawde sie szczypią z kazdym groszem no i pojechal a tu sie okazalo ze nie ma pracy. I ze wraca do domu

Co jak co ale zeby takie numery matka dziecku wywijala???
Julie tak sie zastanawiam czy Nathanek to krawiec czy koszykarz rosnie. Chyba do obydwu rzeczy go ciagnie co???