ja dostaje ok. 150 zl co 2 miechy...
ciekawe ile tam siedzial zanim sie zalatwil... moze juz umie wolac "siusiu..."Kamila pewnie gdzieś wyczytała,że jeśli dziecko już siedzi to śmiało można sadzać na nocnik (uważam,że to przesada) albo z doświadczeń mamy.
czekamy na foty po remoncie - ale bedzie pieknie...jeżeli chodzi o panele to mam już ciemno brązowe w sypialni, a do dużego pokoju umówiliśmy się z P. że będa jasne. W sumie mi też te drugie najbardziej, ale nie ma jak to zobaczyc na zywo, w sobote idziemy kupić.
Tak samo jak farby do pomalowania ścian, jedna będzie prawdopodobnie ciwmno-oliwkowa a reszta ecru, zobaczymy, no i oczywiście ten bonsai
no tak, nasza dezaprobata i tak niczego nie zmieni... "kazdy wychowuje dziecko tak, jak chce..."co do huberta, to chyba przemilczę
no tak, szkoda tylko że nasze rady idą w lasno tak, nasza dezaprobata i tak niczego nie zmieni... "kazdy wychowuje dziecko tak, jak chce..."
bo źle przeczytałam, myślałam że napisała 1000złIwonka ma akurat mniejsze r-ki od Twoich... czemu jej wspolczujesz...??![]()
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość