Blanka26, to super, ze sobie wypoczęłaś, zawsze to lżej jak się ma kogoś do pomocy , a jak byłaś u mamy to pewnie nie mogla nacieszyć się wnukami
Nadal jest na piersi plus butla, ale po tym moim zapaleniu, zmniejszyłą mi się ilość mleka niestety
u mnie jest na moim mleczu, nie wiem czy to ja zwiększyłam produkcję czy ona mniej potrzebuje, bo jak wcześniej jadła wszytko moje plus 1-2 sztucznego to teraz może raz w nocy dam sztuczne a czasem co drugi dzień bo tyle mi się teraz narobiło, ale to dobrze
manenka obejrzałąm zdjęcia twoich dzieciaczków i nie mogę wyjśc z podziwu jak się zmieniły, Mike bardzo wydoroślał, Nell ma cudowne włoski, jest śliczna i jaka już duża.
w ogóle obejrzałąm też kilka filmików, fajnie macie z siostrą, dzieciaczki razem się wychowują i w podobnym wieku są. super.
zdolną masz mamę
dziękuję bardzo mi miło, że czytasz mojego bloga
a mnie jeszcze 1o kilo zostało do zrzucenia
mi ciągle 2 kg i ni grama w dół nie mogę zejść
, ale źle nie wyglądam
my robimy w czerwcu chrzciny, nie mam jeszcze chrzestnego
a no widzisz u mnie chrzestny będzie od 21 maja, a chrzestna wraca do Pl 28maja, więc mam tylko ten tydzień ich razem i korzystam
agndzileb, kurcze i nie wiadomo od czego to?? a badań nie można robić żadnych co??
to mam nadzieję i trzymam kciuki by szybko zniknęły te zmiany
[ Dodano: 10-05-2011, 22:09 ]
Dziewczyny zapomniałam , która z was miała córeczkę z AZS??
bo mam pytanie
czy teraz jej skóra nie jest okropna??
bo Mikiego straszna ciągle muszę smarować go tymi kremami ze sterydami , a się tak drapie, że sobie rany robi, więc daje mu jeszcze zyrtec no i trochę pomaga i się zastanawiam czy to nie przez wiosnę i te pyłki ta alergia się tak powiększyła, bo już tak super było, a teraz na nowo muszę walczyć by w miarę jakoś wyglądał
[ Dodano: 10-05-2011, 22:11 ]
Blanka26, no i najważniejsze , fajnie, ze znowu z nami jesteś