Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

15 wrz 2007, 23:44

mój chłop miał L4 i myślałam, że będę miała trochę więcej czasu dla siebie, żeby posiedziewć trochę przy kompie.... no i się qrde pomyliłam!!! od 4dni mnie tu nie było!
hmm klapsy, ja najpierw dużo tłumacze mojej córci, pojedynczy,i zdaniami, bo dzieci i tak więcej nie są w stanie przyswoić, ale po 2godzinach strzępienia jęzora daje se luz i walę ją w dupsko bo opadam z sił :ico_noniewiem:
kaasiaa79 pisze:matula1, ty powinnas jakiś poradnik wydac dla mam

chora chyba jesteś, za skrajne poglądy mogą mnie zamknąć w białym pokoju bez klameczek :-D

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 wrz 2007, 17:06

Ulcia pisze:składki zostaną zwiększone

płaca minimalna poszła w góre, wszytsko drożeje...przykro mi :-D
ivon, chociaż ty zaglądasz :ico_brawa_01: :ico_oczko:
matula1 pisze:za skrajne poglądy mogą mnie zamknąć w białym pokoju bez klameczek

ja cie będę odiwedzać ...o ile nie zamkną mnie obok :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
matula1

16 wrz 2007, 19:51

będziemy sie mogły powymieniac pogladami przez ściane :-D
właśnie dzisiaj dopadł mnie jakiś wirus (skoro mąż nier chciał) i kiepsko się czuje :ico_chory:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 14:18

matula1, kuruj sie :-)

kaasiaa79, widzialam Twoją kuchnie, piekna... bo to chyba była Twoja :ico_noniewiem: czy cos mi sie pomyliło? :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
matula1

17 wrz 2007, 20:34

kasi kuchnia, zgadza się ivon, my też ją strasznie podziwiałyśmy jak tylko wkleiła fotki :ico_haha_01:
zaaplikowałam sobie wczopraj kurację "wstrząsową" i dzisiaj już lepiej, chociaż plecy jeszcze bolą, ale głowa przestała, z nosa nie kapie i gardło przestało drapać :-D
teraz trochę częściej będę wrzucała jakieś fotki, bo mąż wreszcie kupił sobie swój wymarzony aparat, a ja właśnie wertuję instrukcję obsługi :ico_oczko:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 10:57

matula1 pisze:zaaplikowałam sobie wczopraj kurację "wstrząsową" i dzisiaj już lepiej

matula1, a co to za kuracja?

A ja mam problem bo dzis są urodziny mojego Puiotrka i nie mam pomysłu na prezent, dobrze ze w ogole sobie przypomnialam... Konczy 36 lat i zawsze z niego zartuje mowiąc do niego - DZIADKU :-D

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 14:53

maryla pisze:IVON na urodziny poprostu owin sie czerwona wstazka i prezen zalatwiony
nie wiem ile kosztuje metr czerwonej tasmy (no i nie iwem ile ci potrzeba ) ale mysel ze i tak tanio wyjdzie

O tym nie pomyslałam, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

maryla, popieram Cie, dziewczyny zaniedbują ten wątek :ico_nerwusek:

kaasiaa79

18 wrz 2007, 18:55

ivon, moja kuchnia jest nowa i dlatego pewnie ładna :ico_haha_01: jeszcze ze dwa lata i będzie strach do niej wejść :ico_oczko: mimo wszytko dziękuje, dużo pracy kosztował nas remont i to, ze komus, oprócz nas :-D , sie podoba, miło przeczytac :ico_oczko:
z prezentem, popieram maryle :-D aczkolwiek ja bym nie zrobiła czegoś takiego...ale ogólnie znana jest moja niechęć do sexu, a mąż mi sie trafił zwierz :-D
maryla pisze:wstawiaj zdjecia z weseliska

wstawie, wstawie, ale nawet ich na kompa nie zgrałam, mam tylko z poprawin, no nie mam kiedy po prostu :ico_noniewiem: na wszytsko brak czasu :ico_oczko:
matula1, z nowym aparatem to chyba jakies foty wkleisz :ico_oczko: ja sie nie moge napatrezc jaką ty masz teraz figure :ico_szoking: :ico_oczko: dla mnie to szok, ze można tak ładnie schudnąc :ico_oczko:
co to za kuracja? mam nadziej, ze nic z sexem, bo u mnie to odpada :-D

Awatar użytkownika
matula1

18 wrz 2007, 19:17

dla mnie niestety nic z sexem :-D
łyknęłam dwie sztuki scorbolamidu, napiłąm się gorącej herbaty z cytryną, mężuś wysmarował mi plecki amolem i przez dwie godziny nie wyściubiłam nosa spod koca: włączyłam sobie kreskówki na kompie :ico_haha_01: , a potem musiałm wyskoczyk na siku i wypiłam jeszcze przed snem gorące mleko z czosnkiem i miodem.
no i rano trochę się słabo czułam jak szlam z Marzenką do pkola ale potem już lepiej.
fotki wkleje nawet dzisiaj ale troszku później :-)

[ Dodano: 2007-09-18, 21:34 ]
pierwsze: Ja przy moim ulubionym zajęciu w środowy wieczór: KARTY!

Obrazek

teraz moje dziecioki :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a ta trójka to rówieśnicy, z czego Marzenka jest najstarsza, ale Arek jest młodsszy tylko o 6tygodni, a Natusia o 3miesiące - za to wyglądają jakby byli młodsi od niej o 2lata!!!
Obrazek

kaasiaa79

18 wrz 2007, 21:51

matula1, jaka ty jesteś śliczna kobietka :ico_brawa_01: :ico_oczko: bardzo, bardzo ładna!!!! :ico_oczko: powaga, nie sciemniam!!!!
karty??? grasz czy pasjanse? ja jestem maniak 3 5 8, ostatnio tez nam sie udaje grac raz w tygodniu, wiadomo, zima idzie, trzeba jakieś rozrywki znaleźć :-D

Wróć do „Kącik dla rodziców”