Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 maja 2008, 21:17

Hej laseczki :ico_haha_02:
Chciałam się wbić na tt w weekend,a tu nonono :ico_placzek: Ale dobra,śpieszę z nowościami :ico_haha_01: OD WCZORAJ MICHAś CHODZI :523: :526: :528: :525: Wygląda to zajefajnie :ico_haha_01: I jak sobie zwiedza mieszkanko,jaja jak berety!A jak zawiozłam go dziś do mojej mamy,postawiłam go i powiedziałam idź do babi-o mało co by się nie posikała z radości :ico_brawa_01: A tak po za tym,to wszystko po staremu :ico_oczko: A zapomniałabym jeszcze o jednym,hi,hi-17 czerwca mam egzamin wewnętrzny :ico_brawa_01: Jak na razie jest zajebiście i już nie mogę się doczekać kiedy będę śmigać po szosach :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Becia-trzymałam za ciebie kciuki,ale mimo to wiem że jesteś dzielna dziołcha i bedzie sie na tobie goić jak na psie(wiesz o co chodzi,co nie) :ico_haha_01:

Aguś-nonono zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Urmajo-super,że z dzieciaszkami już lepiej,no widzisz takie tryple krążą,a my mamy o tyle gorzej że starszaki nasze chodzą do przedszkola i przynoszą te syfy :ico_olaboga:

A co z resztą dziewczyn się dzieje??????????????????????????????????Karola ty żyjesz jak Macio???

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

19 maja 2008, 22:29

witajcie

nastąpiła awaria serwera ,co niekótre posty mogły zostac nie zapisane na nim wiec wcieło,ale radze sie tym nie martwic ,my tu dobrze żyjemy i jakos sie zgadamy jakby cos nas omineło :-)

kurcze troche klawo sie czułam przez ostatnie 2 dni co chwilka latam do wc i wymieniam te wkładki :ico_olaboga: masakra ciągle cos ciecze taka wydzielina(on to nazwal upławy tzn lekarz ,ze to dłgo sie papra i mozna przy tym krwawic ) a mi od soboty i wczoraj to sie lało sama krew i niewiem co i jak ,ze to az tyle :ico_olaboga: miałam wyobrazenie ,ze to okres,puki co dalej nosze non stop wkładki i leje sie jak sie lało tylko mniej krwi,przez to taka słaba byłam ostatnia....dobra to na tyle

gosiu wielkie brawa dla michasia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za tuptanko :-)

urmajo dzieki za troske :532: , jeju ale macie z tymi chorobami współczuje ciagle cos :ico_olaboga:
ja to nie pamietam kiedy mela miała katar ostatni raz chyab jakos pod koniec lutego-odpukac :-) jest zdrowa ,bbiega jak szalona .wszedzie sie wdrapie nałozka kanapy ,chłopakom na pietrówke po drabinie sie wspina takze ,musze drabinke na dzien wyjmowac ,ale juz niedługo beda mieli nowe łozka i pokój wycackany pójdą na swoje ,mój M wraca 10lub 11 bo dobrze nie pamietam :ico_brawa_01: mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok i sie porzadnie zagoi :-D

u was tez tak zimno??? :ico_szoking: no bo dzis to juz wogóle masakra bryyy.....

ok to ja spadam spac DOBRANOC

[ Dodano: 2008-05-20, 12:29 ]
witajcie :-) ostatni bywają pierwszymi :-)

wstałam dzis ze strasznym bólem głowy ,nawet tabletka prawie nic nie pomogła , jest lepiej ,ale nie wiele lepiej :ico_olaboga:

nocka ok ja zwykle,mela strasznie broi troje sie i czworze miedzy kuchnią ,pokojami i łazienką :ico_olaboga: on jest wszedzie ,wrrrrr nawet objadu nie moge spokojnie zrobic :ico_placzek:

to foteczki z dzisiejszego ranka :-)

mmm jak piknie :-D

Obrazek

a tu sie rozwaliłam we wózku ehhh jak sie kółka rozlazły :ico_haha_01: ,niedługo bede miała nowy bardziej wytrzymalszy :ico_haha_02:

Obrazek

gozdziczku HOPPPP HOPPP -gdzie sie podziewacie z Juleczką ,niunia juz chodzi ,może???

dzis juz troszku cieplej :-) typowo majowa pogoda- chodz zdradliwa

my gotujemy zupke i uciekamy pózniej na spacerek ,musze wdepnąć do szkółki bo wołali wr.... :ico_zly: jak ja tego nie lubie,ale cóz życie :583:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2008, 12:58

Witajcie ale sie za wami steskniłam za nic nie mogłam wejsc na tt dopiero teraz :ico_noniewiem:
U nas wszystko dobrze Jula juz dawno Beciu bryka hihi musiałas cos niedoczytać
fajnie ze juz wszytsko dobrze a te upławy to faktycznie mogą denerwowac ja jak miałam wymrazana nadzerke to az 1,5 misiaca chodziłam z podpaskami bo ciagle mi sie cos lało :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
hihi ale Mela ma super antenke :-D :-D
Wielkie brawa dla Michałka za chodzenie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-05-20, 15:02 ]
--kurcze ale u nas jest beznadziejna pogoda pada i pada :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

20 maja 2008, 17:36

u nas do 16 było ciepło i słonecznie ,a teraz sie zimnota zrobiła bryyy.....

gozdzik widocznie jakos chyba niedoczytałam :-) że Julka chodzi wiec :ico_brawa_01: dla niej

teraz pare takich fotek ze spacerku w parku

jestem taka silna ,że az z zadowolenia pręty rozpieram :ico_oczko:
Obrazek

skubiemy trawke

Obrazek
Obrazek

dmuchawce latawce wiatr....... :-)

Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2008, 18:54

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: świetne zdjecia

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 maja 2008, 21:17

witajcie

nana wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Michasia za samodzielne chodzenie. Teraz to już chyba wszystkie marcowe dzieci śmigają. Nie wiadomo jak tam Krzyś, bo _DOMI_ dawno sie nie odzywała.

Becia trzymaj się kochana. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i pożegnasz się z wkładkami. Dzięki za komentarz na NK.

A u nas w sumie ok. Miki cieszy się, że jutro ostatni dzień do przedszkola i ma długi weekend. Majka juz troszkę lepiej. Opryszczka co prawda nie wygląda za ciekawie, ale kłopoty żołądkowe przestały ją nękać.

Ja niestety nie mam długiego weekendu, bo zarówno w piątek jak i w sobotę zasuwam do roboty. Życie .........

[ Dodano: 2008-05-20, 21:26 ]
Aaaaaa zapomniałabym Becia fajne fotki. Ale super kucyk i jaki świetny kapelusik ma Amelka.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2008, 10:08

Witajcie u nas nocka spokojna Jula psoci ile sie da stara pomagać mi przy sprzataniu ale wiecie jak to wyglada ja układam ona sciaga itp. :-D :-D :-D :-D :-) zaraz bedziemy jadły sniadanko
Pogoda kijowa wiec pewnie znów bedziemy siedziec w domu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a najgorsze jest to ze ponac cały tydzien łącznie z weekendem ma byc taki
szkoda mam nadzije jednak ze tak nie bedzie

Awatar użytkownika
urmajo

21 maja 2008, 22:09

witajcie kochane.

Gdzie Wy jesteście , jak Was nie ma??????????? Tylko gozdzik na posterunku. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A przy okazji gozdziku dziękuję za komentarz na NK :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: chyba nie zasłużyłam

U nas ok. Co prawda Majka miała dzis olbrzymie problemy z zaśnięciem, strasznie marudziła, nic jej nie pasowało. Przypuszczam, że to zęby bo mocno gryzła smoczek i płakała przy ssaniu.

Jutro na szczęście święto, nie trzeba iść do pracy, ale za to przyjeżdżają rodzice na obiad i ciacho.

Awatar użytkownika
nana

21 maja 2008, 23:47

Hejka marcóweczki :-D
U mnie dziś w pracy urwanie głowy :ico_sorki: wiadomo jeden dzień wolnego,hi,hi zapasy trzeba zrobić!Michaś już tak śmiga dziewczyny,że szok potrafi juz np, z kolan wstać niepopierając sie niczym-normalnie szok wszystko co dotychczas ukrywał,teraz robi to szybko i rewelacyjnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Becia-super foteczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jak Amelce urosły włoski :-D

Urmajo-nie ty jedyna pociesz sie idziesz do pracy-ja też :ico_placzek:

Gozdzik-wielkie brawa dla Juleczki,za chodzenie.Przaszam,ale ja też ominęłam to że ona juz śmiga :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
urmajo

22 maja 2008, 09:54

witajcie z rana.

U nas nocka z serii koszmarnych. Wczoraj Maja obudziła się ok 22:30 i zaczęło się. Tak mocno płakała, że nie można było jej w żaden sposób uspokoic. W końcu podałam jej nurofen i po godzinie wielkich krzyków wreszcie jakoś usnęła. Przypuszczam, że bolały ja zęby, bo smoczek dokumentnie pogryziony już leży koszu na śmieci :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Na szczęście teraz zachowuje się już normalnie.

nana musimy się jakoś trzymac. Pracowac trzeba.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”