Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2008, 22:34

No z tą @ to chyba coś jest, bo mnie się właśnie skończyła :-D Czyli od najstarszej żeście się zaraziły :ico_oczko:

A co do mojej siostry to jest super babka, a szwagier jeszcze fajniejszy, oni pieniądze mają, ale nigdy na nic nie żałują i nigdy nie wypominają i są naprawdę w porządku. A kolacje u mnie to często jedzą bo prawie co weekend do Kozienic przyjeżdżają, niby są u mamy, ale na kolacyjkę do nas wpadają i Patryk ich syn też wakacje często u nas spędza, Patryk to już duży chłopak, ale kiedyś jak był mały to całe lato z nim siedziałąm, bo ja nie pracowałam więc jako niania oczywiście darmowa byłam więc my tak wzajemnie niby sobie zawsze jakoś tam pomagamy, no ale teraz to kasa i Sikor, on niby powiedział, że jak chce to mogę jechać z dziećmi, ale ja bez niego nie chcę. Tak sobie dziś pomyślałam, że może umówimy się tak, że jak już będę pracować i się odkujemy to poprostu im wtedy oddam tą kasę za domek. Tylko co na to Sikor i siostra. No podejmę jeszcze jedną próbę gadki z Sikorem, najlepiej w łóżku :ico_oczko: Chociaż z nim jest ciężko jak chodzi o kasę gadać.

No tak znowu biadolę.
Zmykam jeszcze trochę pobuszować po internecie. Dobrejnocki dziewczyny i do jutra!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 cze 2008, 22:34

oj no to faktycznie fajne miejsce na wypoczynek znalezli!!!!i chba cisza i spokoj...i oby Zborra wypoczela i wrocila z nowymi silami na stronki TT!!

Kamizela,chociaz troche opalilas cialko...bo ja to wygladam marnie jak twarozek :ico_noniewiem: ....bo u nas lata brak niestety!! :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2008, 22:38

Kamizela no superaśno, kurcze ja też już chcę spotkania!!! A do Ciebie to napewno kiedyś zajadę, jak już tą kasę będę mieć, bo ja kocham Twoje strony!!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 cze 2008, 22:38

Sikorko,widac ze masz jakies sposoby na Sikora :ico_oczko: ...i mysle ze te argumenty o zwrocie kasy moga go przekonac bo to sprawiedliwe....oby sie udalo,nalezy Wam sie wypoczynek..... :-)

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 cze 2008, 22:39

A jeżeli chodzi o opaleniznę to ja wyglądam śmiesznie bo ręce mam opalone i nic poza tym, bo przeważnie w długich spodniach biegam, a w kostium się jeszcze nie rozbierałam i nie opalałam, a do solarium nie chodzę.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 cze 2008, 07:05

heloł babeczki :-) wróciłam. Mam nadzieję że sie cieszycie :-D

widzę spotkanek czas. Ja niestety w proponowanym terminie do Kozienic zjechać nie mogę. :ico_placzek: w tym czasie są dni ceramiki w bolesławcu i już sie umówiliśmy że tam będziemy (Mariusz stamtąd pochodzi), ale Sikorka, trwają negocjacje żeby pojawić sie u Ciebie tydzień wcześniej. Co Ty na to?
kamizela, może do Ciebie też wpadnę :-) z bolesławca to tylko 33km. Wybieramy sie do teściów na ten weekend i chcemy go przedłużyć na poniedziałek i może wtorek (Mariuszowi się należy wolne za wyjazdy), więc może w drodze powrotnej się uda :-) Myślę też czy by nie odwiedzić Massumi bo z Bolca też do niej niedaleko, ale to chyba w innym terminie.

kamizela, zdjęcia super.

jagodka24, i tak mnie we Wrocławiu nie było. Musimy kiedyś w końcu się spotkać jak będziesz tu. Może wspólny wypad do zoo??

zdjęć dalej nie będzie, bo laptop nadal nie działa. I nie ma perspektyw żeby w najbliższym terminie działał.

Sikorka, rzeczywiście trudna sytuacja z tym wyjazdem. Nie wiem co ja bym zrobiła na Twoim miejscu. Może na część tego wyjazdu dołączycie do Kacpra, a część spędzicie w domu?

więcej nie pamiętam :ico_wstydzioch: spadam się zdrzemnąć, bo już którąś noc z rzędu nie mogę spać. Wszyscy śpią a ja przewracam się z boku na bok

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 cze 2008, 08:06

hello...
Ewcik witamy witamy.....dobrze ze juz jestes...no i widze ze ambitne plany odwiedzin tez są!moze po drodze do anglii wpadniesz? :ico_oczko:

ja wstalam z Maya...o 6.00...ona jest niepowazna.....czy ona raczy kiedys pospac dluzej?od noworodka ma takie godziny...a ja dalej przywyknac nie moge!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2008, 09:19

Ewcik, tydzień wcześniej to będzie ten długi sierpniowy weekend to co prawda jeszcze daleko, ale nie wiem czy będę, bo w planach mamy wypad do teściowej i rodzinki i zbora chyba też coś wtedy już planowała o ile dobrze pamiętam. Kurcze trudno tak dopasować, żeby wszystkim pasowało.

My wstaliśmy 7.30, ale ja wczoraj byłam na długim spacerze, potem poszalałam z Sikorem (nie jeszcze wczoraj nie było rozmowy co do wyjazdu) i pogoda taka śpiąca, że chodze jak cień i glowa mnie boli. Muszę ogarnąć mieszkanko, całe szczęście obiad wczorajszy w lodówce, to jeszcze pranko małe i chyba nic dziś więcej nie dam rady.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2008, 09:32

Hello
Iga po prostu śliczna i naprawdę bardzo się zmieniła.
Sikorka, zdjęcia fajne a co do wyjazdu to na pewno jest to trochę krępujące, ale może uda Ci się namówić Sikora
GLIZDUNIA, Maya ślicznie wygląda w tym wózku :D I super że wygibasy się udają :D
Ewcik, a nad morze się nie wybierasz?
kamizela, super zdjęcia i fajnie Wam z tym spotkankiem. Zborra mi też obiecała odwiedziny więc mam nadzieję że dojedzie :D
KUlka, przyjeżdżasz do Sopotu?

A u mnie oki. Mały teraz lepiej śpi chociaż zęby ciągle mu nowe wychodzą i ciężko im się wydostać. A ucieka mi już coraz szybciej. Cieszę się że już zaczął chodzić bo to zawsze trochę mniej do pilnowania a więcej samodzielności. A ja weekend spędziłam na odwiedzinach w szpitalu u mamy bo miała operację wymiany kolana. Na szczęście z nią wszystko w porządku i już jutro jadę ją odebrać i zawieźć do domku :D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 09:43

hejka
a mi Mila dala pospac prawie do 7:30 :-)
zas od samego rana hyc,ledwo sie da oddychac, ale na dzis zapowiadali burze, wiec moze powietrze sie ozezwi :ico_noniewiem:

zazdroszcze spotkanka dziewczynom, na prawde swietnie wygladacie :ico_oczko:

sikorka trudna sytuacja, ale jak piszesz ze macie takie dobre relacje to warto byłoby jechac :ico_noniewiem: mezowi twojemu duma nie pozwala?ja nie wiem u mnie taka sytuacja nie miałaby miejsca..jest okazja to sie zbieramy i jedziemy...

glizdunia lato sie dopiero zaczyna wiec jeszcze nic straconego, do was tez dojdzie słonce :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”