Witam z ranka
Martalka, super że otulacz dotarł i ze tak fajnie pasuje

Mówiłam Ci ze nic nie chcę wzamian, bo ja dostałam ten otulacz, i u mnie poprostu by leżał niepotrzebnie, a cieszę się bardzo że Milence się przyda. A co Ty zrobisz to już Twój wybór

No i

dla Milenki za 2 pierwsze miesiące jej życia!!!!
NICOLA_1985, dla Ciebie mnóstwo zdrówka!!! Bo pomimo że dzieci grzeczniutkie jak aniołki to przeziębienie osłabia niestety... Wracaj do zdrówka!!!
karo-22, dla Nikosia jak najwięcej bączków, żeby w brzuszku gazy nie zalegały!!! Ale jak żarłoczek to dobrze, ładnie przybiera na wadze to z drugiej strony to się cieszyc powinno prawda??
mmarta81, trzymaj się dzielnie, napewno rozłąka z siostrą będzie ciężka ale już we wrześniu znowu będziecie razem, i jeszcze mamę będziesz miała do kompletu to dziewczyny samę będą rządzic

zazdroszczę takiego babińca!!!
A u nas norma, Krzyś w.łąśnie leży z gołymi pytkami i "leci" do kwiatka na ścianie, a Karol specjalnie tak usiadł żeby Krzyś go kopał nóżkami, uwielbia to

Ja wczoraj zrobiłam sobie wieczór dla swojego ciała, zrobiłam wszystko co możliwe, peelingi, maseczki, balsamy, depilacje itd... A pazurki u nóg i u rąk na czerwono sobie strzeliłam, do tego u rąk z lekkim brokacikiem

Karol rano podziwiał jak się obudził, aż wszystko powiedział babci przez telefon jak to mama się "wystroiła"

Lecę małe gołe pytki zakryć bo czkawka już meczy Krzysia mojego, idziemy się pokiziać troszkę bo jeszcze nie było dzisiaj okazji.
Miłego dzionka wam wszystkim życzymy!!!