no my sie tak kładziemy spac na noc starsza córa tezzawsze ok.19-19.15 idzie spać.
może i to go faktycznie uczulaJuz tak głowkuje długo i tak sie zastanawiam czy jedzenie ze zwykłej łyzeczki a nie plastikowej moze go uczulac, dodam ze je jestem uczulona na nikiel i podejrzewam jeszcze to nie wszystko, bo ostatnio dawałam mu z roznych łyczeczek jesc nie koniecznie z jego.
to teraz możesz robićciesze sie ze podałas przepis
my też wszyscy na jednym pokojugdzies koło 20 tylko ja najpiew czekam az młodszy zasnie bo jak usłysze ze Filip tez juz jest w łozku to koniec spania, wstaje płacze i patrzy na Filipa, bo spia razem w pokoju, wszyscy razem w nim spimy niestety.
fajnie,że miałaś taki wypadDzisiaj miałam troszke ulgi bo pojechałam z kolezanka i jej dzieckiem do fikolandii takie zabway w kulkach dla dzieci, no i M musiał byc z małym.
Było super, troszke rozrywki od codziennosci
zdrówka dla niegoKrzysiu chory
już wrzuciłam parę postów wyżejAnia daj przepis na ciacho
powodzeniajutro debiutuję w pieczeniu pączków trzymajcie kciuki
wiem,że tak może być bo u koleżanki córka tak długo po chodziku jeszcze chodziła i coś z nóżkami sie zrobiło że długo koślawiła,teraz ma 4 lata i dopiero lepiej chodziSkutego jest taki, że jak zaczęła chodzić (11 m-cy) to szła najpierw głowa a potem nogi i dziecko leciało na twarz-przyzwyczaiła się że w chodziku trzeba się odpychać i tak próbowała chodzić. Teraz chodzi sama ale cały czas nie stawia całych stóp tylko na palcach, bo tak chodziła w chodziku.
u nas może być i miś bo zaczyna się coraz częściej w niego wtulać jak zasypia,znaczy najpierw pielucha przy buzi a potemz pieluchą się wkleja w misia i zasypiaFotka fajna ale u nas by pasował napis "co ma być to będzie, pieska biorę wszędzie" nawet ostatnio do lekarza
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość