I po weekendzie...
kwiatunio, ale historia z Izunią

Dobrze,że już lepiej.
szkieletorek, co tam pokupiłaś?
Ja musze jechać do gemini, za butkami na wiosnę się rozejrzeć.
Żeby mnie wiosna nie zaskoczyła

No sporo.szkieletorek, co tam pokupiłaś?
No ja też zawsze tak długo nie chodzę ale czasem sobie tak pozwalam hehehJa to zawsze tak wpadam i wypadam.
Moja taką pokrzywkę ma jak weźmie jakąś zabawkę innego dziecka do buzi. I zaraz na raczkach buzi jej wychodzi ale jak jej zabiorę zabawkę to po niedługim czasie jej schodzi.ja mialam kiedys taki przypadek z Mila, ze nagle ni z gruszki ni pietruszki zaczelo ja obsypywac, w ciagu godz zrobila sie cala czerwona, pojechalam do przychodni, trafilam na alergologa, niby jakies uczulenie, ale nie wiadomo na co, dostala zastrzyk, kupe lekow, ale zanim A wrocil z pracy po wysypce ani sladu, nie wierzyl ze cos z nia bylo
kurcze jak Ty to robiszNa allegro widzę że kolejne rzeczy są licytowane więc kaska mi wpadnie na jakąś torebkę
u nas to samo ale najważniejsze ze przeszłoniby jakies uczulenie, ale nie wiadomo na co
oj faktycznie a ceny rewelacjaNo sporo.
Wiesz co u mnie dopiero ruszyło bo zbliżają się ku końcowi aukcje wiec wiesz jak to jest .kurcze jak Ty to robiszNa allegro widzę że kolejne rzeczy są licytowane więc kaska mi wpadnie na jakąś torebkę![]()
u mnie nic
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość