No to dla Dejviego za wagę. Justynko dziękuję za artykuł, dopiero co przeczytałam, bo miałam problemy z pocztą
daję małemu już mięsko,żółtko i pieczywo, a warzywka ma w zupkach, no i żółtko mu też daję chociaż udaje mi się je przemycić tylko w kisielku mam nadzieję,że utrzyma mu się poziom hemoglobiny po odstawieniu żelaza Gabi fajnie,że masz już internet, bo bez tego to jak bez ręki
[shadow=violet]KOCHANA JULECZKO Z OKAZJI SKOŃCZENIA 9 MIESIĄCA, ŻYCZYMY CI Z OSKARKIEM DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I UŚMIECHÓW NA TWEJ SŁODKIEJ BUŹCE....ROŚNIJ DUŻA I WESOŁA!!!!![/shadow]
hej kochane
ja cos nie moge sie od 3 dni ogarnac i nie mam jakso czasu na tt, nawet nie wiem czemu, zakrecona jestem jak cholercia....
teraz zaczelam lepic mojemu T pierogi aby mogl je zamrozic i zabrac z powrotem do Danii-niech ma troszke domowego jedzonka
dzis 100 z kapucha ulepilam jutro 100 z miechem i moze jak bedzie mi sie jeszcze chcialo to ulepie 100 ruskich
a na koniec walne sie wałkiem w łeb...
Natashka, Ty to masz organizację
od kiedy mam Michałka to ani jednego pieroga nie ulepiłam
[ Dodano: 2007-06-21, 22:39 ]
a pustki ostatnio tutaj
[ Dodano: 2007-06-21, 22:41 ]
chyba tylko Ewelinka gdzieś tu jest , ale ja lece do łóżeczka, bo późno, Michałek dopiero co zasnął co jest z tym chłopakiem
Witajcie.
Oj pustki u nas ostatnio
Ja wczoraj mialam bardzo ciezki i dzien i nie mialam glowy zeby nawet na chwilke do Was zajrzec...
Dzis tez kiepski humor u mnie a na dodatek na dworze pochmurno,leje