hehe jeden dzien mnie nie bylo, a tu tyle naklikane

bijecie rekordy
julie super imprezka. ja akie uwielbiam

i strasznie z obecnym mezem lubilam chodzic na takie spedy, ale teraz juz ie nie da

bo nikt z mloda nie chc zostac.... tylko cos wysepie jak jest naprawde oficjalna impreza, wesele itp, to wtedy ktos sie zlituje, ale normalnie to w samotnosci chodzimy, bo zawsze ktos musi byc z L, a to juz nie to samo
a na fotkach wcale nie wygladasz jak swinka Pepa
kamilka , chyba cie nie pociesze jak powiem, ze pewnie ze wszystkimi czterema zebami madrosci bedziesz to miala

ale da sie przezyc z takim przystojnym dentysta
co do butelek to kupuj po prostu duza (na antykolkowa to on juz za duzy i nie ma sie co wykosztowywac), a wszystko o smoczek do butelki sie rozchodzi - do samego mleczka wystarczy z mala dziurka - ja mam chyba 1, a do kaszki, czy kleiku 3
BeWu gratuluje zdanego egzaminu

co do zebów to u nas dalej tylko objawy, a zebow brak
Madziu ja myslalam, ze na kubek to jeszcze za wczesnie, ze nie bedzie wiedziala co z nim robic, ale jak Marcinek sobie dal rade, to mnie zmobilizowalo i tez jutro kubek kupie
i dzieki straszne za superowe przepisy
a jak maz sie czuje?
Avisek ja ci z ta zlotowka tez nie pomoge, bo korzystamy z pay pal, ale mamy go do angielskiej karty i nigdy nam nic nie wzielo... moze to za aktywacje? bo przeciez w PL zgodnie z prawem nie moze byc nic za darmo i trzeba symboliczne oplaty pobierac.... zauwazylam to na AVON'ie, bo w UK strasznie duzo gratisow daja, a w PL chociaz w katalogu pisze, ze gratis, to na fakturze jest za to symboliczna oplata.
Frydza duza ta twoja Krupa

i juz lalami sie bawi.... strasznie do cibie podobna
Ktos pytal mnie o bujawke wiec odpowiadam bujawka ma po srodku zabezpieczenie do ktorego podpina sie boczne pasy. Jestem bardzo zadowolona i to jest super sprawa Polecam
ja pytalam, dzieki straszne, chyba zakupie
a my dzis do tesciow na obiad sie wybieramy... pewnie wsciekla wroce, bo sie ze szwagierka nie moge dogadac, ale musze isc, bo tesciowie pomysla, ze na nich sie obrazilm....