Dzien dobry Mamuski
[ Dodano: 02-03-2012, 08:55 ]
Dawnooooo... mnie tu nie bylo....uczylam sie strasznie mocno a i tak te testy okazaly sie z czegos innego
ale dostalam dwie oferty pracy
w szpitalu tak jak chcialam
nic kompletnie wspolnego ze stomatologia
Chyba sie zdecyduje na recepcje przy laboratorium ...jeden feler tej pracy ze jest na zmiany ...w tym weekendy i noce
poza tym ma same zalety
duzo urlopu duzo treningu malo godzin i moj najulubienszy szpital chociaz do tego drugiego mam o stacje blizej
Druga oferta to bank pracownikow administarcyjnych ...niby bylaby to praca tylko w dzien...takie zastepstwo za kogos na zwolnieniu na roznych oddzialach w szpitalu...ale sie troche obawiam ze nie bedzie to stala praca 5 dni w tygodniu i sporo stresu bo ciagle w nowym miejscu
ai urlopu ciut mniej a kaza wiecej pracowac i pieniazki pewnie tez mniejsze...
Aczkolwiek na razie rejestruje sie do obu ...
szpital bardzo dokladnie sprawdza referencje i czy masz rekord kryminalny...potrafi to zajac 4-6 tygodnii
ale Ci z recepcji chca zebym zaczela jak najszybciej jak tylko potwierdza referencje wiec mysle ze gora za tydzien -dwa
Sorry ze tak dlugo o sobie ale chcialam sie pochwalic
bo jest to dla mnie super wiadomosc
[ Dodano: 02-03-2012, 08:58 ]
a teraz z tego co pamietam to
Lalitawitaj
Mat za roczek
a o co chodzi z ta komisja i Olenka ...bo nie bardzo kumam???
Za 11miesiecy
Majeczki i Blanki oraz Szymcia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 02-03-2012, 08:59 ]
Aneta11gratuluje :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: chyba troche zazdroszczse...ale nie jestem gotowa jeszcze na powtorke z rozrywki
[ Dodano: 02-03-2012, 09:02 ]
Gwonawidze ze wojna trwa ...ale chyba toczy sie bardziej po Twojej mysli
oby tak dalej ...podziwiam Cie naprawde i nie wiem skad w Tobie tyle sily...
co do pracy to zycze powodzenia w szukaniu...u mnie bylo ciezko i duzo dluzej zajelo niz myslalam ale sie oplacilo wiec i Tobie tego zycze
Patrycjaaa oby i do Ciebie sie odezwal kierwonik z oferta