Weekend
Myślałam już że ten tydzień w pracy się nigdy nie skończy
Gosia co do mleka to Tymek wypija tak 500-600ml .
Prawie codziennie zjada też jakiś serek lub jogurcik. Kaszkę podaję mu tylko jak już nic innego nie chce jeść.
A ta promocja w rossmanie rewelacja!!!
Szkoda że wcześniej nie wiedziałam
Byłam dziś w mieście to bym zajrzała, a tak męża wysłałam po pracy do biedrony i kupił 2 opakowania
No szkoda
Gosia o matko to kiedy Ty śpisz
A tak się zastanawiałam co u Ciebie dawno nie zaglądałaś. Co u Tymka?
Powiem Ci, że od kiedy mam dwoje dzieci i wróciłam do pracy to sypiam średnio po 4,5 godziny
Sama w szoku jestem ale zawsze jak wieczorem nastawiam budzik to pokazuje mi się informacja że " do alarmu pozostało ci 4,... h"
Ale już zapowiedziałam mężowi że jutro śpię do oporu i musi wstać żeby się dziećmi zająć
U nas ok. Tymcio strasznie psoci od kiedy zaczął chodzić! Tak jak Jola do szaf wcale nie podchodziła , tak Tymek dowłazi gdzie popadnie
Wszystkie szafy, szuflady mi otwiera i wyrzuca ze środka
Muszę blokady dokupić. Poza tym, to taki fajny, radosny chłopak. Wszystkich zaczepia, ciągle się śmieje.
Z Jolką potrafią się już ładnie zabawić. Mały uwielbia zabawy z piłką... kulanie, kopanie, podrzucanie...naprawdę zgrabnie mu to wychodzi
Może jakiś piłkarz mamusi wyrośnie
Dziś byłam na pogotowiu z Jolką bo cały czas gorączkuje. To jednak nie świnka a ostre zapalenie gardła. Sumamed bierzemy.
Co do wagi Tymka, to właśnie dziś miałam to sprawdzić ale zapomniałam.
Ale ciężki klocek jest! 12,5 kg bym mu dała... jutro sprawdzę czy mam racje.