Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

31 lip 2009, 07:40

Hej Dziewczyny :-D

Asika82 prześliczna jest ta kołyska :-)

Edulita bardzo, bardzo się cieszę z tak cudownych wiadomości. Jeszcze trochę i będziecie mogli zabrać Idunię do domu. Oby więcej takich wieści :ico_brawa_01: Buziaki dla Was.

Jeśli chodzi o butelkę, to ja chcę kupić taką: http://www.tommeetippee.pl/viewproduct/ ... pageid/19/

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

31 lip 2009, 09:05

Witam!!! ja jak zwykle ostatnio wstałam o 4 rano zrobiłam mezusiowi sniadanko potem grałam na playu od synka hehehehe w wormsy - fajna gra nawet heheh a potem poszłam spac dalej i sniło mi sie poniedziałkowe usg ale parodia straszna lekarz przyjmował mnie z siostra w łózku lezelismy wszyscy w trojke heheheh a co na koncu -zobaczyłam siussiaka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: - mam nadzieje ze to sie nie potwierdzi heheh
Magda33, ja mam z tej firmy sterylizator i cała reszte tez takze buteleczki małe wieksze i nawet smoczek - bo wszystko było w komplecie a teraz poluje jeszcze na taka sama tylko ma delikatne rozowe rysunki taka typowa dla dziewczynki sa przesliczne z tym ze wszedzie jak narazie sa dla chłopaków z niebieskim :ico_zly: ale jak pojedziemy po wozek do tego wielkiego sklepu to napewno znajde tam taka

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 lip 2009, 10:17

mi te butelki przeciekały :ico_noniewiem:
u mnie w rodzinie wszyscy ich używają i nie usłyszałam ani złego słowa
i moj najmlodszy brat z nich jadł wiele razy go karmilam, ale nie kazdemu musi pasowac...
to moj wybór i tyle :)

a zaraz smigam po autko (nic do zapłąty :ico_brawa_01: ) spakuje sie, odbiore garnitur z pralni i do męzusia :)

asika82
4000 - letni staruszek

31 lip 2009, 11:11

Witam!

Te butelki toomiego z rózowym sa przesliczne.
ale nie kazdemu musi pasowac...
to moj wybór i tyle :)
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no jasne,ze Twój tak jak i cała reszta w zakupach dla dziecka. Mi trafiła się przeciekająca i dlatego o tym pisałam,ze nie zawsze jak cos drogie to juz na 100% idealne no ale Ty masz duze doświadczenie w karmieniu wiec wiesz najlepiej. Wybacz za moje doradztwo... już się nie powtórzy

[ Dodano: 2009-07-31, 11:16 ]
zobaczyłam siussiaka
Sabcia dzisiaj rano sobie właśnie o Tobie myślałam i miałm pytac kiedy masz USG. Myślę,ze tam jednak jajeczek nie bedzie :ico_oczko:

bigottka jesli Ty masz zaledwie 8 kg na plusie to ja nie rozumiem tego zakazu jedzenia słodyczy :ico_puknij: Gdybyś przytyła 15 to ok ale 8 to nie jest duzo :ico_puknij: Powiem Ci ,ze ja bałam sie jak to będzie po porodzi wrócić do swojej wagi a teraz wiem,ze nie miałam z tym żadnego problemu. Najpierw uwazasz bardzo na jedzenie ze względu na kolki a potem dzidzi tak ściąga ,ze ze mnie zostały tylko skóra i kości. Chyba,ze nie zamierzasz karmić to wtedy na pewno będzie trudniej.

[ Dodano: 2009-07-31, 11:20 ]
prześliczna jest ta kołyska
dzięki, tez tak myślę :-)

Awatar użytkownika
Magda33

31 lip 2009, 11:23

Asika82 ja się pocieszam właśnie tym, że podczas karmienia dużo kilogramów się gubi, bo rzeczywiście wtedy trzeba uważać na to co się je, no i tak jak piszesz maleństwo dużo ściąga :-) Mnie też te buteleczki się podobają i jeszcze pszą o nich, że imitują pierś matki, więc jeśli będę musiała dokarmiać albo gdy będę przestawiać na butelkę, to taka bedzie w sam raz.

Awatar użytkownika
jenny1983

31 lip 2009, 11:42

bravo dla Iduni :ico_brawa_01: dzielna dziewczynka :ico_buziaczki_big:
już niedługo pewnie w domu będziecie razem

Awatar użytkownika
Sabcia

31 lip 2009, 12:16

Myślę,ze tam jednak jajeczek nie bedzie
:ico_brawa_01: oby hahahahaha, a usg mam w poniedziałek na 15, troche jestem przerazona bo przyjedziemy w niedziele nad ranem o 9 mam dentyste synka potem lece załatwiac papierki no a na koniec usg mam nadzieje ze nie padne ze zmeczenia
Ale zapomniałam wam napisac co mi sie wczoraj przydazyło otóz - lezałam sobie wieczorkiem zrelaksowana a tu nagle koło pępka po prawej stronie taka wielka gula to chyba nozka była normalnie złapałam i trzymałam przez chwile heheheh a za moment powtorka ale sie usmiałam - moja kochana kruszynka
bigottka jesli Ty masz zaledwie 8 kg na plusie to ja nie rozumiem tego zakazu jedzenia słodyczy
ja tez nie rozumiem - przeciez to niewiele - a moze cos w badaniach wyskoczyło ????

Awatar użytkownika
Magda33

31 lip 2009, 12:31

Sabcia moja Zosia też się czasem tak wypycha, że po jednej stronie brzucha robi mi się niezły pagórek :ico_oczko: To nic, ze wyglądam wtedy jak kosmita, ale to fajne uczucie, choć czasem tak mocno się wypina, że trochę boli :ico_olaboga:

Wczoraj oczywiście nie zaczęliśmy malowania pokoju, Było gorąco i Piotr miał jeszcze oględziny po pracy, więc nie miałam sumienia gonić go do malowania. Jescze zdążymy :-)

Awatar użytkownika
Sabcia

31 lip 2009, 12:34

ja jeszcze pamietam jak moj synek kopał i jaki wzgorki robił - to sa niezapomniane przezycia
kurcze czeka mnie jeszcze duzo sprzatanka a tak mi sie nie chce - ale musze dzis wszystko zrobic bo jutro tylko odpoczywam

Awatar użytkownika
Magda33

31 lip 2009, 12:53

Sabcia przed tak długą podróżą, odpoczynek to sprawa priorytetowa :ico_oczko:
ja odpoczywam dzisiaj, ale od gotowania, bo Piotr mówił, że zjemy coś na mieście :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”