edit53 pisze:wiesz co ne to sobie moga rece podac
hehe no na to wygląda...
edit53 pisze:no ale oni tam sa wlasnie tak nauczeni ze wszystko mamusia za nich zalatwia a narwana baba z niej jest az za bardzo czasami
moja też taka jest, wszystko chciałaby wiedziec, do wszystkiego się wtrącic i wkurza ją że my ją na dystans trzymamy i z tego co mi Piotrek mówił to jego mama ma tez żal do jego drugiej siostry, że tez żyje na własny rachunek, a Edytka to coś Ty, teściowa to żyje jej życiem i my wszytscy mamy żałowac jaka ona to jest biedna i nieszczęsliwa i w ogóle, ona pracuje i nawet obiadu ugotować nie może, ani zakupów zrobic nie może ani nic no bo zmęczona- przecież wszyscy pracują do cholery!!
a wiecie co jest najlepsze, że moja teściowa to potrafi się nawet zapytac czy my się kochamy (w sensie czy seks uprawiamy)
ja to mało z łóżka nie spadłam, jak to kiedyś usłyszałam i ona to się tak już od kiedyś tam pyta - tylko co ją to do cholery interesuje
a ostatnio przeszła wszystkie granice jak stwierdziła, że jej to wcale nie cieszy że my sobie coraz lepiej żyjemy, bo się nam sytuacja finansowa ustabilizowała, Piotrek teraz dużo lepiej zarabia + moja wypłata to stac nas na to czy tamto, no może nie że jej nie cieszy ale jak dla niej to nie do końca to jest fajne, bo jesteśmy samodzielni i samowystarczalni a ona to by wolała inaczej - tak żebyśmy byli od niej zależy i wtedy to by się mogła wtrącać - niedoczekanie
... ja po tych słowach to miałam już całkiem dośc...
no ale koniec o teściowych hehe...
monia, trzymam kciuki abyś jednak upolowała fajną torebkę
mamamonia pisze:asika82 napisał/a:
[ Dodano: 2008-03-10, 19:32 ]
Emma napisał/a:
Ale za to diabeł wcielony.
Emma szczerze mówiąc widać,że to taka agentka taki błysk w oku co by ty nabroić.
No widać widać, ale takie są najlepsze
ZGADZAM SIę
asika82 pisze:ale chyba jutro pojadę w innych i poprzymierzam sobie a co będę sobie żałować.
a jasne też Ci się coś należy
super, że zakupki udane i że zadowolona jesteś
buziaki robaczki i słodkich snów