Gosia A, wrzesień się skończył, a Ty mi obiecałaś z Hubertem Kozienice odwiedzić, no i co z tą obietnicą???
MagdalenaW-G oczywiście, że Cię pamiętam i cieszę się, że znów jesteś z nami, kolejna laseczka, czarnulka, taka jak lubię najbardziej
czekam więc na foto w kiecusi. A Szymusia masz naprawdę ślicznego, taka delikatna buziunia, no i kolorki ubranek i w mieszkaniu nie tylko w stylu
GLIZDUNI, ale i moim.
octavi cieszę się, że błąd już naprawiony i mam nadzieję, że się więcej nie pojawi, za to Ty bedziesz się tu więcej pojawiać.
massumi, mówisz oligo... też dobry kierunek, logopedię zrobisz później. A w Radomiu jak tylko chcesz mogę Cię zapisać w sobotę jak pojadę na zajęcia
A MisUla to spryciula!!!
No i tyle zapamiętałam
Na dyskotece dużo hałasu, ale jestem zadowolona, bo Kacper zatańczył z trzema dziewczynkami, a wiecie, że w tym wieku to chłopcy nie są chętni na taniec.
No i moje wafle dzieciakom tak smakowały, że zniknęły wszystkie w 5 minut i nawet chłopcy prosili mnie o przepis
Kacper ma fajnych kolegów i koleżanki w klasie, a i wychowawczyni to fajna babeczka. Czyli impreza udana i dla mnie jakaś odmiana
No to dobranoc kochane.