Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

22 lip 2008, 00:14

[center]Kasieńko STO LAT[/center][center]Obrazek[/center]

[center]Najlepsze życzenia,
aby każdy rok przynosił wszystko
to, co w życiu najpiękniejsze:
radość, szczęście i miłość
.
[/center]

Ja w Kołobrzegu byłam raz, miałam wtedy chyba 4, może 5 lat :-D Potem były Rowy, Ustka, Mielno, Rewal, Niechorze, Władysławowo, ale do dziś mam sentyment do Ustki, nie wiem czemu, ale lubię tą mieścinkę :-D

Idę lulu kobietki. Czekam na jutrzejszą kawkę na forum :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

22 lip 2008, 10:09

Witajcie kobietki :-D

samych słonecznych dni i wszystkiego najlepszego dla Nelli ,Anetki i Kasiulki z okazji urodzino -imieninek :ico_prezent: :ico_tort: :ico_prezent: .Przepraszam,że częściowo spóźnione ,a;e naprawdę z serca :-)

fotki cudne,tzn. Maciuś i Wiki cudnie wyszli -bardzo dziękuję i prosze o jeszcze :ico_oczko:

na razie muszę uciekać ,bo mnuie dzieci wzywają :ico_oczko:

Awatar użytkownika
edulita

22 lip 2008, 11:05

Hej
O jest Iwcia, fajnie :-)
Ja siedze i pije kawke kto chętny ? Musze się pochwalić Niki dziś rano wyciąga swoje ubranka z szfy i mówi "ten ciuszy ja" co w tłumaczeniu te ubranka są moje ale ja potocznie mówie ciuchy ciuszki i chyba tak podchwyciła :ico_haha_01: fajjnie bo teraz już nie wiadomo z kąd mówi różne słowa i układa krótkie śmieszne pocieszne zdania :-)

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

22 lip 2008, 13:32

Edulitko wielki :ico_buziaczki_big: dla Ciebie

fajnie te wasze maluszki gadają,Bartek niestety oszczędny w słowach :ico_placzek: .No cóż i na niego przyjdzie czas,na razie mówi tylko to co chce :ico_noniewiem: ,powtarza również to co mu się podoba :ico_oczko:

ja właśnie zasiadłam z kawką,wcześniej jakoś czasu nie miałam :-D ,a teraz Bartuś śpi to jest chwilka.

ja od czasu pożegnania z cycem mam wieeeelki problem z położeniem Bartka spac w ciągu dnia,nie ma wogóle czasu na spanie :ico_olaboga: .Na razie uparcie dążę do celu i się udaje ,ale usypianie trwa ok1-1,5h :ico_szoking: ,chyba niedługo się skonczy .Kasiu ja też słyszałam ,ze trudniej takie duże dziecko odzwyczaić od piersi ,ale moi chłopcy działają odwrotnie i wcześniej to było niewyobrażalne,a teraz poszło całkiem gładko.Ja przecież już rok temu próbowałam odstawić Bartka ,ale tak płakał całe noce,że nie miałam serca,a teraz zrozumial i poszło ok :ico_brawa_01:

gdzie sie podziała ELA,przecież miała wyjechać na tydzień,no może dwa a tu już miesiąc mija a jej nie ma :ico_placzek:

idę coś sprzątnąć ,bo czas leci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 lip 2008, 14:12

Hej

i ja chwile znalazłam,ale pewnie zaraz się skończy, bo Joachim juź śpi 1,5 godzinki.

Dziękuję za życzenia Imieninowe.Prawdę pisząc, to tylko ty Iwonko pamiętałaś :-D mojej rodzince nie przyszło do głowy,ale nic.Ja tam na życzenia nie nalegam.Kto pamiętał ok,kto nie też dobrze :-D

U nas już minęło 3 tygodnie jak joachim nie dostaje cycusia.Poszło gładko i bezproblemowo.Czasem jeszcze tylko chyba mu brakuje,bo tak się przytula i tuli..i zostało mu zasypianie z raczką we włosach.Bawi się,bawi aż uśnie...ja też już się przyzwyczajam.A u nas problem z zasypianiem na noc.Jak ssał to szedł spać 20 teraz 22 a nawet po.W dzień zasypia bez problemu.Tylko mu moje włosy są potrzebne :ico_oczko:

Elu odezwij się! Marta jak królewny?

Chloe dziękuję za zdjęcia z wakacji.Ty taka młodziutka i masz przystojnych mężczyzn w domku :-)

Mery mówią konsekwencja i cierpliwość :-D w drodze do grzeczności dziecka :ico_oczko:
był u was spokój,ale przyszedł bunt dwulatka do tego po chorobie jesteście.Buziaki dla was,aby szybko wszystko wróciło do normy :ico_buziaczki_big:

tyle na teraz.pa

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

22 lip 2008, 15:39

Witajcie!
Jak miło, mam co poczytać :-)
kasiulka i ode mnie wielkie STO LAT! STO LAT! :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: Pewnie twoi męźczyźni przygotowali dla ciebie jakiś świetny prezencik.
iwciu, mój Maciuś też za bardzo nie mówi. Jakoś tam po swojemu, nieraz powtórzy po nas, ale ciągle by mówił tylko "mama", "mama", "mama". I teraz tylko ja mogę go kąpać, dawać, mleko, przebierać... :ico_olaboga:
asiu, ja też uwielbiam Ustkę. Teraz to już nie jest mieścina :ico_oczko: Ja byłam jeszcze 2 razy w Gdyni i w Gdańsku, we Władysławowie, Świnoujściu... No i w Kolobrzegu 9 razy :ico_nienie:
anetko i dla ciebie STO LAT! STO LAT! :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-07-22, 15:53 ]
Właśnie doczytałam, że kasiulka wczoraj była na USG! I na pewno wkrótce nam się pochwali.... I obwieści radosną nowinę :-) :-) Będziemy podwójnie świętowały.
A dziś moja mamcia ma imieninki :-)

Awatar użytkownika
asiapanda

22 lip 2008, 17:52

no właśnie a gdzie Kasieńka, ja tu czekam na tego szampana :ico_oczko:

Wiki zacznie gadać tak na poważnie pewnie jak skończy 2,5 roku, to tak tradycja u nas :ico_oczko: zarówno w mojej rodzinie jak i męża, dzieci właśnie wtedy zaczynają gadać i to całym zdaniami :-D Póki co uwielbiam jej chiński :-D

Chloe ja licze na to że dkryje w tej Ustce nowe rzeczy...

Awatar użytkownika
nella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

22 lip 2008, 19:41

Wpadłam na chwilkę złożyć życzenia urodzinowe Kasiuli i imieninowe Anetce :-D

Wszystkiego naj, naj kochane!!! Spełnienia marzeń i samych słonecznych dni w życiu.
Oczywiście, pociechy z Waszych Skarbów :-D
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

wpadnę później to napiszę co u nas

Awatar użytkownika
asiapanda

22 lip 2008, 21:12

Ojej Anetko przepraszam, Tobie róznież śle gorące całuski :ico_buziaczki_big:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

23 lip 2008, 09:24

Wszystkim solenizantom :ico_prezent: Dużo zdrowia i słodyczy mazia życzy :-D Mąż pojechał do pracy a ja czekam aż się rozpogodzi :-) pada i pada a jestem umówiona z bratową na kawke :-) A miałam ci już Asiu wcześniej pisać że jak jechała nad te morze to myślałam o tobie :-D Bo przejeżdżaliśmy przez Wrocław i se myśle a tu gdzieś se śpi smacznie Asia a ja tu musze się męczyć w samochodzie :-D :-D :-D Jechaliśmy tez przez Poznań i Piłe jak któraś z was tam mieszka to też o was myślałam :-D :-D :-D To tak żeby nie było że tylko o Asi :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”