oooooooo jak fajnie wąteczek nam nabiera tempa. Jak za starych ciężarówkowych czasów.
wiec witam sie z rana i od razu piszę to co zapamiętałam
massumi, Ula rewelacja, Ala śpi już w normalnej piżamce, bo pajace rozpinała w ciągu kilku sekund
Gosia A, witaj marnotrawna Ty. Hubertus Wielki
pytałaś się czy biegam. Biegam codziennie ok 2-3km i dwa razy w tygodniu 6km z przerwą na basen.
massumi, zdjecia super. A na podyplomówkę zawsze mozesz do wrocławia
Sikorka,
dla Kacpra. Ja w jego wieku w życiu bym nie zatańczyła z chłopakiem w obecności mamy.
GLIZDUNIA, zabawka fajna
octavi witaj pomownie
Magdalena, czy ja dobrze kojarzą że Ty mieszkasz w okolicach moich rodziców (wieluń)?? Następna chudzina sie trafiła
tak na zdjęciach wyglądasz. A synek super. Gdyba Alicja nie była zajęta przez Karolka to bym sie poważnie zastanowiła
U nas dziś noc w miarę. Tylko dwie kupy i to juz takę bardziej zbite. Od rana była jedna, wiec nie jest źle. Elekrolity udaje mi się jakoś dawać podstępem. Dostaje albo ze strzykawki od nurofenu, albo odrobinkę wsypuję do herbatki, teraz dodałam całą saszetkę do kaszki kuskus. Najważniejsze że zjadła całą miseczke. Teraz układa sie do snu. Zobaczymy czy zaśnie.
Dziś w planach mam mega sprzątanie. Muszę poprać Alowe ciuszki bo trochę sie pobrudziło przez ostatnie dwa dni, podłoga błaga o zmycie, zabawki walają sie po całym mieszkaniu, musze przebrać posciel i poprasować. Plus wiadomo gotowanie obiadu, na który zupełnie nie mam pomysłu.
dobra zmykam