Witan wieczorkiem,
kelly, Iwona77
Bardzo ładne zdjęcia
Iwona77
Fajny kombinezonik! Ja właśnie czaję się na taki żeby miał w środku polarek
Moja niuńka to zmarzluszek jak mamusia
Kurcze cudnie te nasze lutowe maleństwa będą w takich zimowych ubrankach wyglądały a jeszcze jak w śniegu będą hasały to już wogule miodzik. Musimy potem powklejać zdjęcia
qunick
Ładniutki komplecik dla Ninusi, będzie w nim bajecznie wyglądać
Ja jak na razie też mam 2-częściowy fioletowy z naszywkami - mała dostała jakiś czas temu od teściowej. Jeszcze go nie zakładałam bo po pierwsze takich chłodów na razie nie ma, a po drugie to jeszcze ciut za duży. Ale chcę jeszce na zmianę kominezonik bo coś czuję że mała jak zacznie chodzić to nic jej nie zatrzyma bo już teraz nie usiedzi na miejscu a na zmianę coś trza mieć
Ja nie daję wafli ryżowych hihi, ale muszę spróbować bo flipsy i biszkopty chyba się już Milence znudziły
Dorota.M.
Te buciczki które kupiłam mają rozmiar 19, są na małą jeszcze troszkę za duże ale jak nałożę je np. na rajtuzki i grubą skarpetkę to okej, piszesz też o kozaczkach - kochana są i w sklepach kozaczki na chłopców i dziewczynki przepiękne jakie tylko chcesz, naprawdę różne wzory, kolory i rozmiary! My małej potem też kozaczki właśnie fundniemy
Dzisiaj miałam wzruszającą i cudowną zarazem przygodę z malutką. Po kąpieli nakarmiłam ją mleczkiem ale coś sama nie chciała usnąć i płakała, wzięłam ją w końcu na rączki obwiniętą kocykiem a ona wtuliła mi się w ramiona (tak jak nosimy dzidzi - pionowo), jedną rączką objęła moją szyję, i wtuliła tak słodko główkę i czułam jak jej serdunio bije i wiem że czuła się bezpiecznie a ja poczułam się najszczęśliwszą na świecie aż mi się łezki zakręciły w oku. I tak mi na rączkach usnęła wtulona, ja jej nuciłam kolysankę a ona tak cudnie "mruknęła" sobie i usnęła aż żal mi jej było odkładać hihi. Piękne są takie chwile