Re: Zimowe Roczniaki 2011/2012
: 04 kwie 2013, 22:01
Rybkę w parowarze robię w przyprawie do ryb + czosnek. Można obłożyć plastrami cytryny lub wycisnąć ją na już gotową rybę. Pycha !
Dzisiaj były warzywa na patelnię w parowarze i filet z kurczaka w ziołach i z czosnkiem. Pychota ! No i zero tłuszczu na talerzu
czyli łatwiejsze mycie garów.
Póki co od 3 dni nie gotowałam w garnkach
dzwoneczku ja za dziecka miałam tak, że ciało rosło, a kości nie nadążały ze wzrostem. Bolało to koszmarnie, mnóstwo nocy przepłakałam
(( Myślę, że warto o tym wspomnieć lekarzowi. Może są teraz jakieś możliwości na złagodzenie tego.
Dzisiaj były warzywa na patelnię w parowarze i filet z kurczaka w ziołach i z czosnkiem. Pychota ! No i zero tłuszczu na talerzu

Póki co od 3 dni nie gotowałam w garnkach

dzwoneczku ja za dziecka miałam tak, że ciało rosło, a kości nie nadążały ze wzrostem. Bolało to koszmarnie, mnóstwo nocy przepłakałam
