witam laseczki
mam wolne wykłociłam sie i dostałam jednak tak jak chciałam od 26 lipca do 10 sierpnia ale się cieszę
Jedyne co mnie smuci to że nie będe miała dostępu do internetu i nie będe do was mogła zaglądać no ale mam wasze numery to na pewnonapisze do którejś co jakiś czas .Już w sobote wyjeżdzamy Gabi, a gdzie jest Wisła ??? bo nawet nie wiem
Wiesz co Gabrysiu byśmy chcieli zabrać Ade do jakiegoś fajnego Zoo i nie wiemy gdzie?Może właśnie do Łodzi sie wybierzemy kto wie Wtedy spodkano jakieś byśmy zorganizowaly co?
Gabi, będe intensywnie namawiała męża na wyjazd do Zoo do Łodzi ale byłoby super
[ Dodano: 2008-07-23, 21:00 ]
no nic uciekam bo jutro mam drugi ranek a po dzisiejszym już padam ale pociesza mnie myśl ze jeszcze tylko 2 dyżury i wolne
Gabi, jeżeli bedziemy jechać to możliwe że teraz w urlop a jak nie to na pewno jeszcze w sierpniu 9,10 sierpień też mam zajęty bo robimy Adzie urodzinki
[ Dodano: 2008-07-23, 21:06 ]
miło sie z tobą pisze ale musze uciekać bo sie nie wyrobie a musze jeszcze pranie zebrać i poskładać papa buziaki
Gabrysiu wy do tej Wisły jedziecie tak w ciemno czy macie rezerwacje?
[ Dodano: 2008-07-23, 22:06 ]
to ja też uciekam...
pochwale sie jeszcze że Julia dzis mnie tak rozśmieszyła... uderzyła się leciutko w główke i ona od jakiegos czasu tak sobie lubi poudawać,że ją boli i tak udaje że płacze, po chwili widzi, że ja na nią nie reaguje, zaczeła się głaskać po główce i tak słodko mówi: ne pac Sia ( czyt . nie płacz Julia) hehe biedactwo samo się musi pocieszać.
Ja juz dzis pisze z pracy... e-maili i korespondencji mnostwo ale jeszcze sie za to nie wzielam, do 15-ej jeszcze troche czasu wiec moze cos przerobie
Gabrysiu, nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci tych wczasow w Wiśle... niestety nie moge sobie pozwolic na taki długi urlop we wrezsniu bo chetnie pojechalabym z Wami Ale powiedz w jakim terminie tam bedziesz? Bo my planujemy we wrzesniu dłuzszy weekend ( jakies 4 dni) w Zakopanem a to chyba niedaleko Wisły wiec moze wtedy uda nam sie spotkac, Kasia ma tez niedaleko wiec moglaby wtedy dojechac