Ula drzemie, ledwo z nią do domu dotarłam, bo zasypiała mi na rękach.
Pinko super że Ula tak raczkuje, nedłuo wszystko co w szafkach będzie na podłodze
Ano, już muszę uważać, bo nawet do kociej miski zaglądała wczoraj... hehehe
Powiedzcie co się z tym moim bąblem dzieje od tygodnia jak zaśnie po kąpaniu to po pół godziny się rozbudza, kręci, chce smoczka popłakuje,
Ja mam z Ulką dokładnie to samo, po pół godzinie się budzi z płaczem i muszę ją pogłaskać, dać smoka i chwilę postać przy łóżeczku. I to jest idealnie pół godziny, nie mam pojęcia dlaczego...
Ja mam dola, Pawelek znowu wczoraj nas opuscil, babcia GO zabrala i jak zwykle dopiero w piatek sie z nim zobacze
Bidulko, beż męża ciężko, ale bez dzidziołaka jeszcze ciężej.... szybko minie te 5 dni i znów się zobaczycie. Gosiu, a byłaś na stronie
www.niania.pl ? Mojego męża kuzynka wzięła sobie stamtąd opiekunkę i jest bardzo zadowolona. Tam się wybiera miejscowość i szukasz ogłoszeń. Może tam kogoś znajdziesz, zajrzeć warto.
przepraszam za mojego przygniebiajacego posta na pocztek dnia i tygodnia
Daj spokój, nam możesz marudzić ile wlezie

Głowa do góry
a Pinko u mnie laktacja chyba wróciła do normy...
U mnie chyba też nie jest źle, ale Ula nadal w dzień ciągnie tylko przez chwilę, woli inne jedzenie, za to w nocy chętniej i dłużej wciąga.
wspolczuje jej bo tak bardzo chce miec dziecko, a niestety nie moga za bardzo i juz sa po jednym nieudanym invitro....

Współczuję, to jest bardzo nie fair, taka kobieta, która bardzo pragnie dzidzię i byłaby wspaniałą matką nie może zajść w ciążę, a taka która oddaje do adopcji, lub wyrzuca rodzi po kilkanaścioro. Świat jest naprawdę okrutny w tym temacie.
Mam do Was pytanie, czy Wasze maluchy też mają taki wielki apetyt jak moja Ula? Ona jak widzi, że ktoś je to od razu podnosi krzyk, żeby jej dać. Dzisiaj tak mojej siostrze z talerza pierś z kurczaka wyjadała, aż jej się uszy trzęsły.
I jeszcze jedno pytanie, che zrobić Uli szpinak na obiadek, powiedzcie czy jakoś mogę go przyprawić, bo przecież sam jest niesmaczny, a chcę żeby go polubiła, mogę jej np dać troszkę czosnku, czy jej zaszkodzi?
[ Dodano: 2008-09-01, 15:37 ]
Taki wózek sobie upatrzyłam, co o nim myślicie?
http://www.allegro.pl/item427856176_woz ... zedaz.html