matko kochana jesteście niezmordowane
Ja zyję jestem i mam się dobrze
Właśnie wróciłam z miasta z ciuszkami dla dzidzi i truskawkami

teściowa śpi ;)
Postaram się na wszystkie posty odpowiedzieć
Magda tak mi przykro, ze jesteście na ściezce wojennej

ale jakoś to się ułozy (jask zwykle

) . Co do tych spodni, to faceci sobie myślą, ze w chwili, keidy dziecko się rodzi my odzyskujemy dawną sylwetkę, no przynajmniej objętość w pasie powraca natychmiast!!!! Pytałam nawet kilku panów jak oni to sobie wyobrazają.. trudno mieć mu zazłe to jego niedoinformowanie
Co do kłótni z moim, to w przeciwieństwie do Waszych Panów mój choć naburmuszony krzyczy "kiedy będzie obiad" on nie głoduje

głupi nie jest
I ja sie zastanawiam jaka ich jest milosc

moj nawet jakby wazyl ze 100 kg bym go kochala

no a mój wazy ponad 100 i tak go bardzo kocham

a do mnie mówi, ze chce mnie mieć taką jaką wziął

wzrokowcy Ci faceci
Asiula i Juli cieszcie się, ze Wasi Panowie mają pasje, czymś się interesują. Karol lubi wszystko co związane z piosenką - karaoke, gra na gitarze itp. Cieszy mnie jak gada o nowej gitarze, o śpiewnikach, o nowych płytach karaoke, wtedy wiem, ze nie jest nudziarzem poza tym w towazrystwie bardzo fajnie mieć takeigo ;)
Leatko wybacz juz swojemu to wczorajsze

pomęczy się trochę, a Ty nie bierz do głowy. On być moze w taki sposób chce odreagowac napięcie, ciezki tydzień... Ja na Karola się nie zloszczę, oby tylko grzeczny był
Madziorka , z tego co wiem Alwaysy i wogóle te super chłonne podpaski są nie wskazane wręcz zabronione. Chodzi o tą powłoczkę (chyba "dry weave" się nazywa), ponoć powoduje podraznienia i klei się (pamiętaj ze krocze jest podraznione, moze pozszywane i poranione). Po porodzie musimy jak najwięcej udostępniać powietrza dla krocza, a podpaski go blokują. Te wkłady są dlatego zalecane. Wiadomo brzydkie i niewygodne, ale zdrowe. Poza tym przeciez nie masz zamiaru 2 godziny po porodzie wskoczyć w stringi i obcisłe spodenki