a ja się wykąpałam i normalnie słabo mi się zrobiło, musiałam się położyć, a apotem zrobiłam jajecznicę i trochę stanęłam na nogi...kurcze chyba chora jestem...
pojechalam z moim po posciel i zle adres spisalam ah a w dodatku komorka mojego K sie rozladowala wiec podgladu w net nie mozna bylo zrobic i nie mam poscieli ale jeszcze po nia pojade
zgaga mnie meczy jajecznice rano z pomidorkiem zrobilam i chyba po niej albo od tego myslenia nad pracami do szkoly
teraz jestem u mojego on poszedl auto umyc sama zostalam poukladam mu w szafie bo nudzi mi sie
wróciłam i właśnie odgrzałam sobie fasolke szparagową z masełkiem i bułką mniam...
obiad robiłam niepotrzebnie bo idziemy na grilla, ale spoko bo tylko przyprawiłam schab i nie panierowałam to usmaże na grillu a mizerie do słoika szkoda tylko ze Przemek bedzie po 18.00 dopiero
Witam i ja, dzisiaj trochę sprzątania więc i kręgosłup bardziej boli
sama zostalam poukladam mu w szafie bo nudzi mi sie
no ja mam nadzieję że Ty jednak leżałaś a nic nie sprzątałaś
co do pościeli to kładziecie sobie teterkę pod głowę i ją tylko wymieniacie kilka razy dziennie, na pewno ją lepiej wyprać niż co trochę poszewkę poduszki, bo tą będziecie prać co trochę a z kołderki nie i będzie różnica kolorów
mi się to przynajmniej sprawdziło