[ Dodano: 2008-10-09, 10:14 ]
szkoda ale bedziemy myslami z wamiprzed nami długa podroz,jedziemy do rodziców, 7h jazdy, niestety,na jutrzejszej imprezie mnie nie bedzie

no wlasnie moze to trzydniówka. Trzy dni goraczki bardzo wysokiej a potem wysypkaAnuszka, a moze to trzydniówka,
bo ibufen powinno się popijac dużą ilościa wody. Nawet w ulotce tak napisali. Bo to nie syrop na kaszel tylko lekarstwo, które ma dotrzeć do zołądka. Ja tez nie lubię go dawac bo mala pacze ale jest leprzy niż paracetamola ten Ibufen jak dzis wypier... przez okno to prosto na beton. Cholerstwo, tak drapie w gardlo, ze dzicko mi sie zanosi. Ja polizalam lyzeczke i zgroza tak kaszlalam...
u nas jest to samo. Mała budzi sie co kawalek, maruda w dzien jest, kup to i 5 dziennie robi a jak patrzę do buźki to mie widzę żeby coś mialo wyjśćzagladalam mu do buzki i nie zauwazylam zeby jakis zab sie przebijal
pisałam wam kiedys ze to gowno straszne, ja dalam raz zuzi to tez strasznie zaczela plakaca ten Ibufen jak dzis wypier... przez okno to prosto na beton. Cholerstwo, tak drapie w gardlo, ze dzicko mi sie zanosi. Ja polizalam lyzeczke i zgroza tak kaszlalam...