Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 maja 2009, 19:17

CZesc dziewczynki :))
olala podaję linka
http://www.kwatera.lda.pl/oferta.php?id ... ef=katalog

naprawde fajna kwaterka wychodzisz z tyłu domku, lasek i już jesteś na wydmach ;d
Zadzown zapytaj o cenę, może nie będzie tak źle. :) Taniej jest na pewno w dziwrzynie i mrzezynie, tylko że tam nie ma co robic jak bedzie lało.- chyba ze podjedziesz do kołobrzegu na wycieczke:)

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2009, 19:23

a ja popałam, pojadłam a teraz bezkofeinową popijam a co! :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-05-09, 19:27 ]
uuu ale tu pustki, wszystkie grilują a ja biedna siedzę w domu i umieram na chorobę... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2009, 19:46

Tweety123,
to do łóżeczka się wygrzewać, rutinscorbin i wapno i herbatka z mniodkiem Cię ratuje

Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

09 maja 2009, 22:54

Witajcie. Tylko sie witam i lece spac. My dzis pierwszego grilla zrobilismy, fajnie bylo choc ostatnio wszystko mnie meczy i po poludniu musze sie za kazdym razem polozyc :( Tez tak macie?

Tak zaluje ze nie mam czasu poczytac co tu stukacie :(

Moze nadrobie zaleglosci juz niedlugo!

Sciskam was i trzymajcie sie. Dobrego tygodnia

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

10 maja 2009, 08:25

ja od rana stawiam :ico_tort: za studniowke :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 08:33

witam dziewczęta, ranną porą z :ico_kawa: i z serniko-makowcem :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Tagar, fajnie ze zajrzałas :ico_brawa_01: wpadaj chociaż raz w tygodniu

ech, wczoraj byłam starsznie zmeczona, wieczorami nie potrafie już długo siedzieć, zmyliśmy sie pierwsi z imprezy, wczoraj pierwszy raz spuchły mi nogi :ico_szoking: aż mnie podeszwy piekły

dobrze ze ja zawsze na wszystko przygotowana jestem i w bagażniku miałam adidaski i skarpety, przynajmniej autem dojechałam bez bólu w zaciasnych butach

wiecie co, tak sobie wczoraj siedzieliśmy w naszym stałym od lat gronie i po raz pierwszy stwierdziliśmy ze juz nie jest i nie bedzie tak jak kiedyś a jednak jest fajnie, tzn...
kiedyś spotykaliśmy sie tym samym gronem i szliśmy na nocne imprezy do katowickich klubów, szaleliśmy do białego rana a teraz...
jedna para ma rocznego synka, druga para ma 5-miesieczną córkę, dwie pary czekają na swoje malenstwa (my i znajomi) a jedni zostali jeszcze bez dzietni, ale sa w trakcie staranek
i teraz zamiast umawiać sie na dyskoteki i nocne imprezy to my sie umawiamy na roczek do Kubusia i planujemy wczasy za rok z maleństwami na mazurach :-D
już sie doczekac nie moge widoku naszych maleństw w piaskownicy :ico_brawa_01:

ide niedługo do szkoły, mam dziś angielski i socjologie, wiec spoko, przynajmniej mi czas zleci do wieczora :-D :-D

[ Dodano: 2009-05-10, 08:34 ]
olala, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

10 maja 2009, 10:20

uuuu ale pustki :-D
Ja tam moge szalec, Dziewczyny... najlepszy okres w ciazy teraz dla mnie chyba :-P
Bylam juz w kosciele, a teraz czekam na sniadanie, ktore sie robi :-D
Wczoraj mielismy grilla a dzisiaj musze cos wymyslic, jakis spacerek albo cus, bo moj przygaduje o lezeniu i graniu w scrable :ico_zly:
O sniadanko przyszlo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 10:32

Wczoraj mielismy grilla a dzisiaj musze cos wymyslic, jakis spacerek albo cus, bo moj przygaduje o lezeniu i graniu w scrable :ico_zly:
my dziś dopiero grilla mieć będziemy, wczoraj siedzieliśmy u znajomych w domu, bo mała od nich ząbkuje i cały czas płakała
ale dzisiaj to już na pewno wypali grill :-D :-D

byłam już z Hakerem, musze wstawić chyba jeszcze jedno pranko a potem szkola... nie chce mi sie...

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 10:35

witam i ja z :ico_kawa:
olalapyszny studniówkowy torcik :ico_haha_02:
a my mamy gościa, przyjechała z anglii siostra męża i przez 10 dni będzie u nas mieszkać, bo swoje mieszkanie wynajęła
Dostałam 2 bluzeczki ciążowe i już na lato chyba będę miała w czym chodzić, bo wcześniej dostałam od koleżanki sukienkę :ico_haha_02:
w nocy oddychałam przez usta i teraz mnie język piecze ale zatoki już nie bolą teraz przeszło na gardziołko, popijam za poleceniem renii herbatkę z miodzikiem i mleczko też z miodzikiem, do kościoła dzisiaj nie idę i chyba na jutrzejszą SR też nie pójdę

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 10:38

Tweety123, wyleż sie w domciu, dobrze Ci to zrobi, kosciół nie zając nie ucieknie :ico_oczko: :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”