o to samo miałam pytać????????????Marcia77, a powiedz wogole jak porod itd,w ktorym szpitalu w koncu rodzilas??
miałam cesarke na własne zyczenie na UJASTKU, było super..po 4 minutach od znieczulenia zobaczyłam mojego skarba..dali mi ja pocałowac i zabrali na mierzenie i wazenie..poźniej mąz mi doniósł ze mała wazy 2880 i ma 58 cm..jak to stwierdzil rosnie nam koszykarka wisły krakówMarcia77, a powiedz wogole jak porod itd,w ktorym szpitalu w koncu rodzilas??
no wlasnie dzis palnowałam spacerek a tu niesety wstretna chlapaciekawe jak jutro?udadza nam sie spacerki rodzinne?
o tak mnie sie juz marzą spacerki z niunia a w taka pogode to sie wogóle nie chce wychodzicz ta pogoda to koszmar...
byle do wiosny
a powiedz mi zauwazylas zeby była wyzsza od róweśników??czy w tym wieku to nie da sie tego zaobserwowac?Dominisia jak sie urodzila to miala 3500 i 59cm a jak po 2 tyg poszlismy do przychodni to miala 58 hihi cos ja wydluzyli po porodzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość