Hallo
I jestem juz po lekarzu i jestem szczesliwa i w siodmym niebie.. A wiec tak:
Jestem w 6 tygodniu ciazy,moje malenstwo w brzuszku moim ma juz 4 mm,i widzialam na monitorze takie malutenkie bijace szybko serduszko normalnie cos pieknego i niesamowitego ciesze sie ze jest wszystko ok,aha termin lekarz mowil ze mialabym na 21 luty wow.. w lutym w naszej rodzinie jeszcze niema nikt urodzin hehe za to lipiec jest bardzo bogaty w urodzinki
Takze jest wszystko pieknie,zawiazalo sie i nawet dal mi lekarz zdjecie z usg takie male serduszko moje oh a co sie ze mna dzieje??? Ja mam jakies dziwne smaki.. wiecie co teraz robie?? Wcinam sama kapuste kiszona cos pysznego normalnie heh a moja mala krolewna sobie spijusia Bylam z tesciem ale to prawda obrazil sie na mnie ze niema co.. chodzil z mala to znaczy jezdzil z nia we wozku i pozniej jak juz wyszlam od lekarza to nawet mu nie powiedzialam co i jak powiedzialam tylko ze wszystko jest ok,i ze lekarz powiedzial ze jest Ok a on nawet nie pytal co i jak ze mna to co sie mu bede narzucac .. jest obrazony i koniec poczulam sie tak chocby mi laske zrobil ze pojechal ze mna no ale pierwszy i ostatni raz mialam termin tak w poludnie.. teraz bede jezdzic z moim kochanym mezusiem hehe ok takze juz wiecie co i jak i ze jest wszystko OK jestem szczesliwa i modle sie zeby tylko tak dalej sie ladnie ukladalo wszystko
Jest mi tak delikatnie nieobrze,ale nie mysle o tym tylko sie zajadam ta kiszona kapusta hehe
Aginka jak uwazasz.. myslalam tylko ze chcialabys miec dziecko z tym
bo jesli sie kochacie to czemu nie?? Ok juz nic nie mowie bo zaczynam powoli za daleko isc.. Nic nie mowilam ciesze sie ze masz wspaniale dzieci i ze jest wszystko ok..Pozdrawiam
Mama_Kingi moge cie smialo informowac co i jak z moja dzidzia w moim brzuszku ja jestem taka gadula a zarazem lubie sie dzieli dobrymi nowinami
[ Dodano: 2007-06-28, 13:53 ]Mama_Kingi wielkie ogromniaste
dla Kinguni za samodzielne spacerki i za bieganie w domku
Oj tak moja Nicole tez powoli zaczyna sama chce chodzic,a tak to za jedna raczke zasuwa.. no ale nie potrwa dlugo i tez poleci sama boze jak to szybko leci ten czas..
A wiec ja juz musze skonczyc gadac i zabieram sie za jakis obiadek moze jeszcze poodkurzam i koniec pracy na dzisiaj hehe dobrze ze sobie wczoraj poprasowalam to mam z glowy a i tak niemoge sie za bardzo przemeczac
bo jestem w ciazy i musze uwazac na moja druga dzidzie wow przezywam to wszystko jak mrowka okres ale taka juz tez jestem no to buziaczki dla was i do pozniej papap