Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2008, 09:08

ananke, to dobrze ze masz juz nr:D

ja zjadlam juz duziooo ale jeszcze mi sie chhce... i czekam na kopniaczki a tu ccccccciiiiiiiiiiisssssszzzzzzzaaaaaaaaaa

no nie wiadomo zco u Sandry ale ona i tak rzadko sie odzywa wiec napewno wszystko jest ok!

ja musze zaraz wloski troche poprostowac... i sie umalowac i ide na targ

wiecie co ja normalnie zawalam w zimowej kurtce tak zimno;| i caly czas pada i tak przez caly dzien i weekend ma byc

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 09:17

milutka204, masz rację, pewnie Sandra odpoczywa juz w domku i wszystko jest ok :-)

wiecie co ja normalnie zawalam w zimowej kurtce tak zimno;| i caly czas pada i tak przez caly dzien i weekend ma byc
heh... u mnie tylko lekki chłodek 11 stopni, ale nawet słonko wyszło, pewnie tylko na chwilkę, juak wczoraj, a potem będzie lało... tylko u mnie to już norma... prawie się przyzwyczaiłam :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2008, 09:20

ananke Bartuś jak widzi małe dziecko to się za mną chowa jakby się wstydził :-D .Zaczęłam mu opwiadać,ze będzie miał siostrzyczkę albo braciszka i on mówi,że chce i będzie się z dzidziusiem swoimi autami bawił :-D .Coś czuję,ze w praktyce to będzie jednak inaczej wyglądało. :ico_olaboga: No ale damy radę,chyba... :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-09-19, 09:21 ]
A Twój pewnie zazdrosny będzie,tak długo był ukochanym jedynakiem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 09:22

secret25, noo, mój też sie ucieszył w pierwszym odruchu... ale teraz jak widzi, jak kupuję coś dla malucha to krzywiąc się stwierdza, że "znowu coś dla dzidzi"? noo, ale on duży chłopak, więc mu ślimaczę, że potrzeba dużo rzeczy, że on też tak miał, itd... ale juz mam kilka dobrych rad od doświadczonych koleżanek, jak zmniejszyć zazdrość starszego dziecka... będziemy je wdrażać :-)

[ Dodano: 2008-09-19, 09:23 ]
A Twój pewnie zazdrosny będzie,tak długo był ukochanym jedynakiem :ico_haha_01:
nooo, już zapowiedział, że jego zabawki to jego zabawki :-) ale zbiera kasę na misia dla dzidzi, żeby miała dzidzia swojego misia i pewnie czasami, żeby za jego misie się nie zabrała :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2008, 09:39

zbiera kasę na misia dla dzidzi, żeby miała dzidzia swojego misia i pewnie czasami, żeby za jego misie się nie zabrała
Pewnie tak:)Ja właśnie się obawiam najbardziej jak to będzie kiedy dzidziuś zacznie się sam przemieszczać i zacznie się dobierać do zabawek Bartusia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 wrz 2008, 10:02

hej! ja już wstaję za chwilę i będę jeść śniadanie niedługo. Brzuch niestety nadal boli mnie co jakis czas i jest twardy. Jak pójdę jutro na usg to wypytam lekarza o wszystko. A Wasze brzuszki jakie są tam na dole pod pępkiem? miękkie czy takie raczej twardawe? bo ja już sama nie wiem jak powinno być :ico_noniewiem:

szyja mnie coś boli nie wiem dlaczego, może źle spałam ale raczej nie sądzę, w końcu mam tą poduszkę ortopedyczną więc przyczyna musi być inna.

U mnie też pogoda beznadziejna, deszcz leje i jest zimno.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2008, 10:18

aniabella, hej:)
Kurcze nie wydaje mi się żeby to było dobrze,że Ci ten brzuszek tak często twardnieje :ico_noniewiem: Nie forsuj się za dużo,raczej leż i odpuść sobie prace domowe i na razie się nie denerwuj tylko poczekaj co Ci jutro lekarz powie.Fajnie,że jutro maluszka zobaczysz :ico_brawa_01:
Dobra idę troszkę mieszkanie ogarnąć,bo po południu teściowa przychodzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 10:27

hej dziewczynki..ja juz po wizycie u lekarza..wszytko ok wiec szybciutko poszło :-D
no pogoda powiem Wam ze mnie załmuje..miałam nadziej ze chociaż przestanie padac.. :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 wrz 2008, 10:48

aniabella, noo, to niedobrze, że tak często twardnieje Ci ten brzuszek... dobrze, że jutro masz wizytę u innego, to go podpytaj, bo ja pamiętam, że moja bratowa tez tak miała i niestety w szpitalu wylądowała na tydzień na obserwację, dostawała jakieś leki w zastrzykach i potem juz do końca ciąży plackiem miała leżeć i na jedyną aktywność, jaką jej lekarz pozwolił to przełączanie kanałów pilotem albo kartek w książkach... ale mam nadzieję, że nie masz tego samego...

Marcia77, bądź dobrej myśli... będzie ładna pogoda, zobaczysz :-)

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

19 wrz 2008, 11:04

a co dziś na obiadek dziewczyny? U mnie gotowana golonka z puree z grochu - nie rusze sie chyba :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”