Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2009, 11:11

izuś_85, :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 12:00

Tweety123, a na gardełko możesz tantum verde w pastylkach, mi przynajmniej bardzo dobrze działało a przede wszystkim mozesz je brać, czy to areozolu, ale pastylki mi lepiej działały

olala :ico_brawa_01: za studnióweczkę, super czas leci

ja też chce grilla, tylko nie mam sprzętu, aż wstyd w dzisiejszych czasach :ico_puknij: a ognisk w moim rejonie nie można palić teraz bo las niedaleko i wogóle :ico_placzek:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

10 maja 2009, 12:13

czesc dziewczynki
wczoraj bylismy na urodzinach kuzyna mojego K nie siedzialam z goscmi a z 2 dzieciakow 1,5 i 2 letka fajnie bynajmniej bylo :-)
wieczorem nawet nie wiem kiedy zasnelam bo wstalam o 5 rano to i zmeczenie dalo o sobie znac szybko i wrescie sie porzadnie wyspalam
dzis komunia siostrzenca K kosciol sobie odpuscilam robilam teraz wloski -sama 1 raz kok i nawet wyszlo :-D
za 40 min wychodze bo moj podjezdza po mnie autkiem mimo ze to blisko wolimy miec je ze soba gdybym sie gorzej poczula zawsze jest czym wracac
jak na razie jest ok brzusio lekko twardy ale mysle ze niedlugo przejdzie bo prochy wzielam
milej niedzieli moje drogie ja zajrze jutro biore aparat to wkleje fotki zeby pochwalic sie jak brzusio mi urusl :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 12:22

betina, to zyczymy fajnej imprezki :ico_oczko:
wstaw potem foteczki to przynajmniej oblukamy brzusio :-D :-D

na tapczanie leży leń... pranie robi cały dzien i do szkoły mu sie nie chce isć :ico_olaboga:
zostały mi 2 tygodnie zajec a ja wagaruje :-D :-D e tam, poweim ze na jakiejs komuni byłam :ico_oczko: :ico_oczko: oszust ze mnie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
ale to w imie wygody i lenistwa dla Amelci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

leze w pryczku i macam Amelke, bo ruchliwa jest po drugim śniadanku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zaraz sobie ugotuje na obiad marchewkę z groszkiem i młode ziemniaczki, moze kotlecika... Przemek bedzie jadł obiad na grillu- mam schabik, lopatke i kiełbaski :ico_brawa_01: do tego mizerię
słodkie obżarstwo :-D

Renia w biedronce jest zwykły grill już za 20zł, do tego wór węgla albo brykietu i grill gotowy :ico_brawa_01: my mamy taki mały okrągły i nam starcza na 10szt kiełbaski :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 12:28

betina, to miłej zabawy życzę, nie przemęczaj się oczywiście :-)

Ale dzisiaj śliczna pogoda ...

[ Dodano: 2009-05-10, 12:32 ]
w biedronce jest zwykły grill już za 20zł
no nie wiedziałam, a byłam niedawno, może się tak rozeszły, muszę wkońcu zainwestować
zaraz sobie ugotuje na obiad marchewkę z groszkiem i młode ziemniaczki, moze kotlecika.
mniam, ja też zaraz się za obiadek zabieram tylko ktoś mnie musi od kompa ociągnąć

izuś a ja mam ostatnie zajęcia za dwa tygodnie i wszystko muszę pozaliczać i pooddawać bo 16-go czerwca egzamin zawodowy, chyba trzeba by się coś wkońcu pouczyć :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

10 maja 2009, 12:36

dziewczyny ubralam ta kiecke pierwszy raz od miesiaca jak ja przymierzalam po zakupie i wygladam nie za dobrze-grubo tak :ico_noniewiem: ah taki namiot ta kiecka jest i poszerza bardzo i zle sie czuje taki paczek w niej no ale teraz to napewno nic innego nie wymysle kiedy za 20 min musze byc na dole

izuś_85, szkola nie zajac nie ucieknie :ico_oczko:
Renia0601, ja tam ide na goscine wszystko pod nos przynosza wiec skorzystam i dzis bede sie objadac tylko

siostra przybrana do mnie dzwonila rano i jutro jedziemy suknie slubne mierzyć bo we wrzesniu weselicho bedzie miec -szkoda ze mam brzuch bo kiedys z kumpela chcialysmy isc do salonu sukien i mierzyc sobie ot tak i teraz bylaby ku temu okazja :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 13:16

siostra przybrana do mnie dzwonila rano i jutro jedziemy suknie slubne mierzyć bo we wrzesniu weselicho bedzie miec -szkoda ze mam brzuch bo kiedys z kumpela chcialysmy isc do salonu sukien i mierzyc sobie ot tak i teraz bylaby ku temu okazja :-D
Beatko ślub nie zajac nie ucieknie :-D :-D jeszcze sie naprzymierzamy wszystkie tych kiecek, ja planuje Przemka zaciagnać do ołtarza w przyszłym roku, bo on to tak chiałby ale nic ku temu nie robi :-D :-D już 7 lat na pierścionek zaręczynowy zbiera, a jak przyjdzie z takim za 400zł to go wywale- jak 7 lat zbiera to musi być chyba wartosci mercedesa
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2009-05-10, 13:18 ]
Renia0601, jak nie bedzie w biedronce (bo szął na grilla był) to spróbuj w tesco, albo w Lidlu... w takich marketach grille są zawsze za pare groszy

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 maja 2009, 13:18

witam:) i stawiam :ico_tort: za kolejny tydzien :)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 maja 2009, 13:19

witam:) i stawiam :ico_tort: za kolejny tydzien :)
mniam, tego mi brakowało tylko :-D :-D :-D kolejnego torcicha :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-05-10, 13:30 ]
a u mnie gotują się juz ziemniaczki i robi sie marcheweczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mniam jak pachnie, schabika już mam zrobionego :ico_oczko:

idę posiedziec na balkonie z Hakerem :-D jakby co bede dochodząca

[ Dodano: 2009-05-10, 14:27 ]
no i jestem po obiadku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wsunełam taki talerz ze ledwo umiałam wstać z fotela, teraz idzemy z Amelką poleżeć- pół godzinki dla słoninki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

10 maja 2009, 16:15

izuś_85, a za ile Ty chcesz miec ten pierscionek? :027: i rozumiem, ze jak Przemek Ci go przyniesie, to zanim powiesz "tak" to poprosisz o paragon :-P hhahha... materialistka jedna :-P
Moj pierscionek gdzies juz lezy w pudeleczku, bo tylko w obraczce chodze...
Wygralam w scrable... niahahahahahahah :ico_brawa_01: :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”