buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2010, 21:42

wiecie co nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucia że mój mąż mnie z czymś oszukuje.
nie wiem skąd te uczucie jakoś tak coś mi mówi. intuicja.
Kochana to hormony, nie zawracaj sobie nimi głowy, odrzucaj jak najdalej. Ja mam tak wiele razy ciągle go o coś podejrzewam, choć wiem, że póki co nie mogę mu nic zarzucić (mówię póki co, bo życie przynosi wiele niespodzianek).
dziś jak wrócił do domu to dał mi trzy różyczki. sam zerwał i ozdobił wstążką.
ma coś na sumieniu?
Pomyśl może tak, że dociera do niego, że już niebawem dasz mu upragnione dzieciątko, i poczół, że musi Ci się jakoś odwdzięczyć :ico_haha_01: .
Postaraj się nie myśleć negatywnie. Każda by pozazdrościła takiego mężusia. :ico_brawa_01:
znów zostaliśmy oszukani z mieszkaniem - przez tel inna gadka, a na spotkaniu inna (na gorsze dla nas). no ale cóż... zastanawiam się, po co ludzie kłamią w takich sprawach - zawracają sobie głowę i innym. szukam dalej.
kurka ale bezczelni ludzie :ico_szoking: , po cholerkę kłamać, przecież i tak idzie się na rozmowe, to się wszystko wyda. Nie załamuj się, będzie dobrze, napewno nieługo znajdziecie mieszkanko :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
spadlamznieba
Trzy tysiące lat minęło...

09 paź 2010, 21:50

buzok14, mam nadzieje - tak bardzo tego pragnę... a ludzie to zwykłe ....

Miluśka, nie wkręcaj się- ja mam to samo - wiadomo, że trzeba być czujną cały czas, bo życie przynosi różne ciekawostki, ale może to kwestia hormonów. To, że przyniósł kwiatki to nie musi świadczyć o czymś złym. Nie załamuj się :*

jestem u A siostry, siedzę z jej coreczką bo ona musiała pojechać, wraca jutro - mają zepsutego kompa, internet ledwo co chodzi - strasznie się irytuję. A wróci z pracy ok 1 w nocy. Nudze się niesamowicie, małą już położyłam.

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

10 paź 2010, 08:15

Dzien dobry
stawiam duuuzego :ico_tort:
Dzis moja kruszynka konczy 8 miesiecy :ico_brawa_01:
Jakie plany na niedzielę kobitki?
Pewno po poludniu jakis maly spacerek moze skonczy sie w pizzerii :ico_noniewiem: :-D

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 08:31

witam z :ico_kawa:
spadlamznieba, kurcze wspolczuje tego mieszkanka..ale w gdansku ceny sa okropnie duze :ico_olaboga: i naciagaja strasznie :ico_zly:
AsiaNL, :ico_tort: dla Nadii :ico_brawa_01: ona tylko miesiac mlodsza od mojej :ico_oczko:
z tymi kwiatkami od meza to moj ma tak jak sie poklocimy... :ico_noniewiem:

mal
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 09:26

AsiaNL, dla córuni za 8 m-c :ico_brawa_01:

Obrazek

JoannaS
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 09:48

Witam sie w niedziele.
Dziekuje Gabi ,
AsiaNL :ico_tort: za 8 msc córeczki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 09:53

bry :ico_kawa:

u nas slonecznie i wybywamy na obiadek do tesciowej :ico_sorki:

AsiaNL :ico_tort: za 8 msc córeczki
:ico_haha_01: :ico_haha_01:

milej niedzielki :-) :-)

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

10 paź 2010, 09:54

W imieniu Nadii dziekuje za mile słowa i życzenia :-D

kobitki na lutowych niemowlaczkach wiatrem wieje tak wiec moze ktoras z was bedzie wiedziala
Jak nauczyc dziecko pic kaszke z butelki?? Nadia za zadne skarby nie chce nie mowiac o mleku :ico_sorki: Martwie sie ze jak pojdziemy do szpitala co tam zrobia z tym :ico_sorki: przeciez te wredne pielęgniary by bylo szybciej to butla na poduche glowka na bok i sobie idą :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a jak dziecko placze to kompletna olewka jeszcze dra sie jak sie im uwage zwroci :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2010, 10:18

cześć
Jak nauczyc dziecko pic kaszke z butelki??
Franka nie udalo mi się nauczyć, tylko łyzeczka i z kubeczka. Antek jak zassał to od razu załapal o co chodzi tylko ja wtedy odstawiałam go od piersi.
JoannaS, usciskaj maluską ode mnie na 8 m-cy.
spadlamznieba w koncu znjadziecie mieszkanko, ktore czeka tylko na Was.

JoannaS
Wodzu
Wodzu

10 paź 2010, 10:50

bozena, to nie moja córa ma 8 msc tylko AsiNL :-D
Asiu spróbuj jej poprostu podawac ta butle i troche cierpliwosci , pare godzinek albo pare dni i zauwazy o co w tym chodzi. Ja uczyłam Hanie 3 dni a z innej prawie 2 tygodnie .
:ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”