Agus, spróbuj Oliwka po kąpieli, paszki, fałdki, szyjke...
moja nie ma nic.. puder to gdy dzieckp sie poci a na szyjce w szczególnosci robia sie grudki i sprzyja odpatrzeniom
od oliwki ja mam uczulenie i nie moge go smarowac.. ale daje balsam na cialko a pod paszki, kolanka i na szyjke puder zeby wlasnie sie nie odparzal, jak mu szyjke nawilzalam to bylo gorzej, lepiej jest jak ja wysuszam ehh lepiej jest niz wczesniej ale i tak nieladnie.. wlasnie zasnal, jejku moglabym tak patrzec caly czas jak on spi, no aniolek po prostuAgus, spróbuj Oliwka po kąpieli, paszki, fałdki, szyjke...
od każdej oliwki? bo z tego co wiem to większość ma uczulenie ale od Johnsonod oliwki ja mam uczulenie i nie moge go smarowac..
mi się też tak wydaje. Kupiłam gąbkę zanim się mały urodził, ale teraz to mi się wydaje ona za szorstka dla jego delikatnej skórki, a z resztą myślę, że ręką wszędzie dojdę, każdą fałdkę obmyję a gąbką byłoby mi trudno, bo mój Alanek ma naprawdę dużo fałdekJak juz to lepiej pieluszką, chociaz ja nie uzywam nic bo jakos tak sobie myśle, że to takie delikatne ciałko....
a ja poszłam na łatwizne i od urodzenia liwki do wanienki wkładam taką mate z gabki i na niej kłade liwke i ja myje ;)może nazbierać jeszcze jakiś grzybów.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość