uuu to szkoda, bo za pewno mała chętnie chodziłamoni nie dostała się do żadnego..
to się tatusiom przykro zrobi jak tylko o mamusiach będą mówić kostium fajny,może gdzieś wypożyczysz,chyba że sama zrobiszU nas będzie przedstawienie z okazji dnia mamy i taty. Dostaliśmy do nauczenia się 4 wierszyki - strona kartki A4... Przedstawienie dla mamy i taty a w wierszykach tylko o mamie mowa Do tego dowiedziałam się że Martyna będzie kotkiem i mam jej przygotować przebranie z długim ogonem....
oj, to przykro Ale jak piszesz,że jest szansa to może się udano i u nas Hania nie dostała się jednak do pkola
u nas też 27 maja i Zuzia sie już doczekać nie może i ciągle pyta, kiedy przyjdziemy.u nas 27 maja jest dzień rodzica w pkolu
mała ma się dobrze,drzemie już 2 godz i czekam aż wstanie a później na spacer pójdziemy bo teraz to mi nawet za gorącoaniawlkp86, a Twoja nowiutka córeczka jak się miewa?
super wypad a mała na pewno sobie poradziA 26 maja całe przedszkole jedzie do Pacanowa, do Europejskiego Centrum Bajki.
Trochę się martwię jak to moje dziecię sobie samo poradzi na tej wycieczce, ech... Ale mało miejsca w autobusie, no i na razie tylko dwoje rodziców jedzie z naszej grupy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość