AKWAMARYN witaj hej hej, napisała mi prywatna waidomosc ale kurcze nie wiem czy moja odpowiedz do ciebie dotrze hmmm, wiec napisze ci tutaj-niestwty nie jestem z Nowego Dworu le z Poznania jestem ;).
Aczemu przypominam ci kogos?
LUTOWKI a własnie jak to sie wysyła do kogos prywatna wiadomosc?bo ja robie odpowiedz ale moja wiadomosc zamiast isc juz do kogs to ląduje w wiadomosciach do wysłania
czemu tak jest?czy ja robię cosik nie tak czy moze nie moge wysyłac wiadomosci?
jak wy wysyłacie do kogos wiadomosci prywatne?
DOROTA.M. no moj mążtak samo uwaza ze lepiej kupic np. jeden ciuch a porządny i zadko on dla siebie cos kupuje bo ma na dobrych kilka lat, ja niestety jestem odmieńcem w tej kwestii-uwielbiam kupowac wuchte ciuszkow po nizszych cenach ale miec wiecej,poza tym jakos mi tez na kilka lat starczają nie niszcze chyba np. buty mam po 5-do 8 lat hi hi w stanie niezniszczonym prawie wcale jak nóweczki hi hi hi, inna sprawa ze nieraz juz są takie butki niemodne ale zawsze zal mi wyrzucic
MAMCIA Witaj, dobrze ze z Julcią bedzie oki :),martwiłam sie co sie z wami dzieje,fajne jej nowe zdjęcia zamiesciłaś
MAGDZINKA ja tez niedawno podnoszac Amelke spod ławy bo mi ciągle wchodzi pod ławę ją zachaczyłam i uderzyłam o kant ławy jej głowką
ale ja wiecej spanikowałam niz ona hi hi hi. Niewspomne ile razy juz ona uderzyła gdzies o cos masakra a dziś wywineła taki numer ze pod ława jest taka rurka drewniana łacząca dwa konce ławy no wiesz pod lawą i ona ciągle o to sie trzyma a dzis jej za daleko zabawka uciekła i chciała ja siegnac i fikołka na druga strone zaliczyła-normalnie przeleciała na głowke na drugą strone,chwile popłakała a jak ja chciałąm wziasc zeby uspokoic to sama zdązyła sie uspokoic hi hi hi
KATELAJDKA[b]ale fajne nowe fotki Bartusia
Kurcze marzy mi sie wyjscie sam na sam z mezem gdzies na imprezke albo do pabu posiedziec przy piwku i popatrzec sobie w oczka hahahhaah jak za dawnych lat-kurcze ale kiedys to sie nachodzilismy brakuje mi tego nieraz ale niestety narazie nie ma mowy o wyjsciu bo Amelka z nikim poza nami nie chce zostawac , b yły juz dwie próby i nic z tego drze sie w niebogłosy ze szok normalnie,chyba ze jak torszke podrosnie znow spróbujemy póki co nie da rady niestety
[b]NOCNICZEKno to juz próbe podjeła Amelka i Alusia od mamy kasi kto jeszcze spróbuje????? dzis amelke znow udało mi sie przypilnowac i zrobiła to co miała zrobic hi hi hi