- wpisowe
co do zdjęć to mam z tym drobne problemy bo nie umiem ich wstawiać są za duże bo robione cyfrówką. sprobuje jak moj S wgra mi spolszczenie do programu w ktorym są zdjęcia. narazie mozecie obejżeć moją Karolke na naszej klasie - wpiszcie Marlena Kozłowska (Jasińska). niestety nie ma tak aktualnych zdjęć bo wciąż czekam na to spolszczenie ale to sie jakoś przedłuża.. S ciągle nie ma czasu ale chyba tylko gdy ja coś chcę.
jeszcze na temat tych danonków i innych...
ja dawałam monte .. hm.. może pomyślicie ze moja karolina jadła juz chyba wszystko ale nie

już nie daje jej tego monte mimo że nic jej po tym nie było.
moja karola jak do tej pory to jadła: mleko bebiko, kaszki mleczno ryżowe itp , deserki z gerbera owocowe, danio, danonki, monte, budyń na mleku krowim, jablka, gruszki, banany, winogrona(próbowała), arbuza (próbowała), truskawki (próbowała), zupki gotowanie - nie takie ze słoiczków bo jej nie smakowały woli jak mamusia ugotuje rosołek albo pomidorowa

, próbowała też pieczarkowa ale chyba nie bardzo jej podeszła, jajko, ziemniaki, mięsko gotowane z kurczaka . ale cały czas się zastanawiam czy jej dieta nie jest mało urozmaicona.. bo niby tyle tego jadła a jednak to wyglada tak:
6 rano 90 ml mleka bebiko
drżemka
7 rano tak jak wyżej
10 rano kaszka mleczno ryzowa albo mleko jesli kaszki nie chce
drżemka
12 w południe deserek z gerbera w słoiczku lub danio/ danonek kiedys też monte
15 po południu zupka (zazwyczaj jest to około 10 łyżeczek może 15 czyli troche mnie niż 1/2 miseczki takiej deserowej
ziemniaczki z sosikiem tylko kilka łyzeczek moze 3 - 4 więc nie za dużo
drzemka (ale nie zawsze) najczesciej na spacerze
17 - 18 jakiś owoc np. banan albo jabłko... zdaża się ze nie chce to wtedy daje jej serek danio albo danonka jeśli nie jadła rano
19 kąpiel
19.30 mleko bebiko 90 ml
20.30 - 21.00 jak wyżej bo ona pije na noc 180 ml tylko ze na raty... nie wiem czemu to samo jest rano.
sen
czasem nie budzi sie cała noc a czasem koło 2 - 4 budzi sie na 90 ml mleka.
myslicie ze ma dobra diete jak na prawie 9 miesieczne dziecko? czy może mało urozmaicona?
poza mięsem gotowanym ale i tak dość rzadko nie daje jej zadnych parówek ani kiełbasek ani nawet szynki.