Dziewczyny szkoda mi słów wczoraj na pogotowiu moja siostra trafiła na jakiegoś dziwnego lekarza na początek powiedział jej że dzieci w tym wieku to o 19:30 to już spać powinny juz prawie w nocy na pogotowie przyjeżdża, potem powiedział że kto widział żeby dziecku (siostra ma 18 lat) mierzyć ciśnienie i tetno

Nic jej nie zbadał tylko w gardło zajrzał i powiedział że chyba angina się zaczyna rozwijac i przepisał antybiotyk tłumaczenie że siostra ma zawsze czerwone gardło bo oddycha tylko ustami - zostało puszczone mimo uszu

mamie szczęka opadła. Wróciły do domu a sisostra nadal silny ból głowy i zawroty, nudności ciśnienie niziutki a tętno jak oszalałe no i temp. i duszności. W nocy siostra brała chłodne kąpiele i robili jej okłady. Rano nadal 39 z kreskami

i pozostałe objawy

do lekarza rodzinnego miała się udac i jescze nic nie wiem bo dopiero wróciłam z jazdy - mam nadzieje że coś poradzi. Szkoda gadac poprostu strach żeby zachorować w tym naszym Gorzowie.
Dzięki że jesteście ze mną
Życze miłego dnia i uważajcie kochane na ten potworny upał
[ Dodano: 2008-07-28, 10:09 ]
Asiu - super że Wiki idzie do tego przedszkola
Iwcia , - to się masz z tą swoja alergia hm... morze spróbuj do specjalisty się udac i coś ci przepisze na tę Twoją alergie

okreslenie pierwsza klasa chyba tez na swoja zaczne tak mówić...

Szkoda że tak się napracowałaś i że tak wyszło

a alergia zawsze zła bo moja czy dobrze czy źle to i tak ma nerwa chyba już taka natura nie przejmuj się
mazia, - to specjalnie do mamy jechałaś zeby do nas na tt zajrzeć

to miło
Dzwoniłam do mamy czkaja w kolejce do lekarza już ponad godzine, mam nadzieje że jak przyjdzie ich pora to dobrze je chociaż potraktuje

bo lekarz mojej siostry na urlopie i do innego musieli się zapisac ... same kłody pod nogi