Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

06 maja 2010, 14:46

Matikasia - no przeciez wiadomo ze wszystko trzeba myc, a to nie problem na gabke troche plynu dac smig i po sprawie :ico_haha_01: , a to nie atak poprostu tak to czasami jest jak sie posze na forumku kazdy rozumie inaczej - na koncu mialo byc :ico_haha_01:

NIKA wlasnie wsunela sloiczek obiadku :-D

[ Dodano: 2010-05-06, 14:48 ]
zbieram sie na spacer bo sloneczko wyszlo a po drodze synka ze szkoly wezme takze 2 godz mnie gdzies nie bedzie jak nie dluzej

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

06 maja 2010, 14:55

zbieram sie na spacer bo sloneczko
a u nas leje od rana i się kisimy w domu :ico_sorki: ale K zaraz wraca z pracy a ja śmigam z psem na chwilke. Musze kupić śliniaczki dla chłopaków bo się ślinią i musze co chwile body zmieniać, a gdzieś mi pogineły w domu :ico_puknij: bałagana mam!!!
Ja sobie moge tylko pomarzyć. Przed blok nie wyjde z kocykiem...
też mieszkamy w bloku i na oblbrzymim blokowisku :ico_sorki: ale kocyk biore i do parku, tam będe siedzieć. O domku narazie to moge sobie pomarzyć

Awatar użytkownika
matikasia

06 maja 2010, 15:28

Sabcia no czasem uśmiech zmienia wszystko:)
a ta półeczka do wózka super.
U mnie odpada bo rączki w spacerówce mam jak w parasolce.

Kasia90 no przed blokiem to lipa z kocykiem. Jedynie jakiś park czy plac zabaw z trawką.

Magduś
a tam na leku nie jest napisane ile można razy podać?
Mi też się śliniaki zgubiły w przeprowadzce, a takie fajne kupiłam z 10 u mamy w niemczech. Musiałam znów kupować. A mama dzwoniła, że kupiła 4 takie z rzepem. U nas są droższe.

No sterta prasowania zniknęła. Milcia też jakaś marudna, aż wreszcie usnęła. U Matiefo był kolega z góry i trochę się pobawili, ale już poszedł, bo stwierdził, że jest głodomor i musi coś zjeść mimo,że był po obiedzie :ico_haha_01: na szczęście zdążyłam poprasować. Zaraz T przyjdzie i idą z Mati piaskownicę montować. Faceci z osiedla co nam robili pozwolili mi wziąć piasek:)

[ Dodano: 2010-05-06, 15:32 ]
Kasia90 co masz a program do fotek ten z Nk?? super!

[ Dodano: 2010-05-06, 15:33 ]
To twoja siostra ma 3 dzieci? ja myślałam, ze Agacia jest pierwsza:)

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

06 maja 2010, 15:50

witam znowu :ico_haha_01:

co do mokrych całusów to Wercia też tak jakby chciała ugryźć przytula się i języczek w ruch...

uśpię niunię i wrócę

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2010, 16:34

STAWIAM :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: ZA POL ROCZKU MOJEGO PAWCIA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Boziu jak ten czas leci.
Byla moja mama, jak zwykle przywiozla mlodemu prezecik, fajne grajace pianinko- mlody zachwycony :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Przywiozla tez zapas mleczka, kaszki i soczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kochana babunia :ico_brawa_01:

Co do chodzika to ja tez jestem przeciwna, bo caly ciezar ciala opiera sie na bioderkach- lekarze trabia, zeby nie kupowac.

magduś81, Sabcia, pisze o proszku na zabki a Orsanit to takie kuleczki, ja juz sie w nie zaopatrzylam na allegro, mam nadzije ze zdadza egzamin :-)

Ja do kapieli mam taka gabke, na ktorej lezy Pawcio i ej nie piore, zawsze porzadnie wyplukam, wykrece i na sznury zeby ladnie wyschla i nie ma problemu

Awatar użytkownika
wiolaw

06 maja 2010, 16:45

Ewka_82, buziaczki dla synalka na pól roczku :ico_brawa_01:
tylko kiedy ta lepsza pogoda a ja też marze o kocyku i gramoleniu się na świerzym powietrzu
ja też nie mogę się doczekać :ico_noniewiem:
podobno cały maj ma być taki :ico_zly:
No sterta prasowania zniknęła.
a u mnie stoi , to wszystko przez brak prądu a teraz Lolo marudkuje i nici z prasowania

Awatar użytkownika
matikasia

06 maja 2010, 17:10

Ewcia no i Pawcio już pół roczku :ico_brawa_01: . Nie obejrzymy się i będziemy szykować pierwsze urodziny:) przyjmuję zamówienia na zaproszenia :-D

Chłopaki składają piaskownicę :ico_brawa_01:

Myśleliście o prezentach na dzień dziecka?? niedługo w biedronce będzie zjeżdżalnia za 99 zł i myślę kupić im obu na raz jeden pożyteczny prezencik:) zabawek już dość :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia

06 maja 2010, 17:20

Ewka_82, za pol roczku :ico_brawa_01:

Pogoda sie u nas rozkrecila na calego az nie moglam uwierzyc jak weszlam do parku to cala mokra bylam wracam do domu a tu 25 stopni hehehe nawet nie wiem kiedy ta pogoda sie zmienila a rano tak zimno bylo

Ja na cale szczescie mam ogrodek bo w domku mieszkamy ale jak doparku idziemy to pobrykamy zawsze na kocyku :-D

Uciekam bo jeszcze obiadku nie jadlam jakos nie mialam ochoty i jestem na sniadanku od 9

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

06 maja 2010, 17:45

Kasia90 no ja chodzika właściwie jako "siedzika" :-D z blatem z zabawkami ale tylko chwilę ją w nim trzymam żeby nie obciążać jej kręgosłupka. Pobawi się chwilkę i do wózka kładę albo na łóżku :ico_oczko:

Ewka_82 wszystkiego najlepszego z okazji pól roczku Pawełka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i gratulacje że ma taką babcię że kupuje wszystko co potrzeba :ico_sorki:

Sabcia u nas też nagle się wypogodziło i dobrze, można na spacerek wyjść :-D ale tak mnie znów łebek boli że ja Weronikę wystawię na balkon.

U mnie była dziś moja kuzynka, a chrzestna Szymka i pobawiła małą a ja ogarnęłam trochę bajzel w kuchni i obiadek zrobiłyśmy. Rosołek z lanymi kluseczkami i zapiekankę taką z makaronu, kiełbaski i żółtego serka. Kuzynka właściwie robiła bo ja nie miałam pojęcia o istnieniu takiego dania :ico_noniewiem: Weronika pospała z 10 minut :ico_zly: a tera zmarudzi na całego aż mnie szlag trafia!

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

06 maja 2010, 18:50

Matikasia W poblizu nie mam żadnych parków ani placów zabaw. :ico_placzek:
A program, pisałam juz kiedys Ashampoo Photo Commander.
A to nie są same dzieci mojej siostry. Ona ma synka Krzysia, prawie 3 latka, no i Agatkę. :) A Jeszcze jest Michać, prawie 4 latka, to syn mojego brata. :)

Ewka :ico_tort: dla Pawcia za pół roczku! :ico_brawa_01: A w chodziku ciężar opiera się na bioderkach, masz rację, ale tylko jeśli dziecię nie umie chodzić i w nim "siedzi".

Sabcia ja tak codziennie na śniadaniu do 19-20, bo jem obiad z Kamilem. W sumie obiado-kolację. :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”