tak to właśnie jest troszke słonka to dzieci chcą się rozbierać a to powietrze takie zdradliweza to Hania chętna do rozbierania była jak wysiadła z busa
akurat byłam pewna,że się nie spociła,bo szlismy wolno i bliziutko do lasku mamy to mogła się rozebraćoj właśnie a my nie wiemy co robić bo jak się bąble spocą to też źle![]()
no pewnie,że jak najczęściej niech tak będzieAniuwlkp nie wiem, co mu się stało, ale oby częściej tak.
no mnie właśnie chodziło o tą pogode, że raz ciepło raz zimno, i nie wiadomo co robić, a jak ciepło to normalne że trzeba się rozebrać bo upocić się gorzejakurat byłam pewna,że się nie spociła,bo szlismy wolno i bliziutko do lasku mamy to mogła się rozebrać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość