Hej
Monia, co do karmienia to oczywiscie że małego trzeba na poczatku przystawiać często ponieważ trzeba pobudzić laktacjię, możesz jak najbardziej karmić go i z jednej i z drugiej piersi kiedy masz na to ochotę. Co do jedzenia to poprostu unikać produktów które moga być nie zdrowe ale jeść raczej wszystko no.. na co ma sie ochote bo mama karmionca musi mieć dużo siły i zbilansową diete i bogatą w witaminy. Buziaczki dla Ciebie i gratuluje Ci pieknego i udanego macieżyństawa.
Tibbi , Tobik śliczny
zdjęcia z urodzin bajeczne my urodziny Jasia robimy w sobote
Jasio napewno dostanie rower biegowy starsznie sie z tego ciesze.
Co u mnie - jak to ja zapomniałam że dzisiaj miałam iść na badania krew, mocz itd a w czwartek wizyta
Ja jeszcze w dwupaku jutro mam spotkanie ze swoja położną co i jak- mam nadzieje że nie zapomne
.
Dzsiiaj kupiłam kilka bodziaczków dla malutkiej i tak mi sie już zachciało żeby była z nami. Jutro ostro biore się za pakowanie torby nie mam jeszcze tyko akcesorów z apteki podkłady itd w piatek przez internet zamówił 2 piżamy wiec jak cos bedzie w czy rodzić
dzisij doszły oczywiście.
Misia, piękny brzuszek taki zgrabny mi sie wydaje że mój jest większy ale to dlatego że ja wogóle mam wiecej tłuszczu pewnie