Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2008, 21:04

czesc kochane
bylam dzisiaj w poznaniu na zakupach a michal mial zaliczenie (zdał)
no i kupiłam małej sliczną kurteczke w H&M i jestem bardzo zadowolona
a do tego tunike, spodenki i czapke z takim śmiesznym szalikiem

jestem zadowolona jak nie wiem co

a teraz oglądam władtców much :ico_brawa_01: uwielbiam ten serial

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2008, 21:22

a ja sącze sobie rumik z cola i nie wiem ,zaraz chyba biore prysznic i ide :ico_spanko: dzis sie połoze razem z A. wczoraj mi zrobił szopke, poszedł o 21:30 spac, a ja na You can dance, a o 22 przyszedł spowrotem i mi mowi " chodz ze mna spac bo nie umie zasnac bez ciebie" :ico_haha_01: smiesznie mi sie zrobilo, ale on na powaznie nawet wszystko mi powyłaczał :ico_puknij: jakos musiałam mu to moje spanie wyperswadowac i poszedł niby obrazony :ico_haha_01: wiec dzis pojde z nim..

zbora ja se tez pomyslałam ze moze sie nie odezwali bo czekali jeszcze na innych kandydatow i jak nie znajda to sie odezwa..sama :ico_noniewiem: czekam do jutra, jak nie to od soboty zaczynam u siostry, przynajmniej codziennie swieza kaska, a mam na co zbierac...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2008, 21:34

ja mówie tylko dobranoc, przeczytałam, ale zaraz ide pod prysznic i spąc, bo rano trzeba wstać...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2008, 21:41

Lady no pewnie, jak masz taką możliwość pracy to się nie zastanawiaj!
Jagódka proszę to wsystko nam pokazać!!! super!!! już widzę, jaka jesteś radosna!!!
słchajcie...a co dajecie dzieciakom na śniadania i kolacje? bo ja już nie mam koncepcji...Hanka chleb niechętnie je...więc tłuczemy jajo, parówę, kaszkę i kluski Sikorki na mleku krowim...albo naleśniki...albo budyń...i szczerze mówiąc samej mi już to obrzydło..co można jeszcze?
wczoraj robiłam placki z kukurydzy, znalazłam przepis w naj i wiecie jakie pyszne??? jutro podam Wam proporcje, bo na prawdę smaczne i Hance też nieźle wchodziły! mam jeszcze przepis na mufinki z marchewką tylko muszę foremki kupić...
a teraz zmiatam z piwkiem czytać gazetkę, kupiłam mam dziecko chyba i za 6zł była z płaszczem przeciwdeszczowym!!! a właśnie szukałam takiego w lumpeksach :-D

mój zaś przed tv...ja pierdzielę...Lady Ty nie chciałaś z mężem się położyć, a ja bym się chętnie zaminiła...mój w ogóle się zachowuje, jakbym była zbędnym meblem w tym domu...kutafon...

dobranoc!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 paź 2008, 21:50

hejka,moj A. usypia Maye wiec mam luzik narazie...

no dzieki,buciki sa jesienno wiosenne-w tych porach chodzi sie w baletkach wiec sa ok!i tak mysle ze do listopada spokojnie w nich pochodze a potem wskocze w kozaczki....i z wiosny znow te srebrne...i tak az do ich zdarcia :ico_noniewiem: ostatnio i tak pol zimy chodzilam w trampkach bo nawet jak jest mroz to autem wszedzie a snigu nie ma wiec nie ugrzezne :ico_noniewiem:

a Zborra to Hania ma i tak bogate menu,u nas chleb z szynka i ogorkiem,jajecznica i parowka....do tego jogurt na drugie sniadanko ...kaszki,kluski i inne odpadaja bo Maya ich nie je...ale czekam na Twoje przepisy bo moze na cos sie skusi :ico_sorki: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-10-09, 21:51 ]
Jagodka,ja czekam na fotorelacje z zakupow!!!i jeszcze nam tych butko nie pokazalas i Twojego plaszczyka :ico_nienie:

a my zaraz sie za ogladanie jakiegos filmiku bierzemy wiec mykam,kukne przed snem!

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

09 paź 2008, 21:58

cześć dziewczyny :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

postanowiłam sie odezwac, wreszcie, przyznam się ze od wczoraj non stop myślę o Was no i dziś przysiadłam, no więc u mnie można tak powiedzieć ze bez zmian, no może z jednym wujątkiem już przestałm się kłócić z T, czasem mamy różne zdania ale to już nie jest powód do awantury, T jest grzeczny, nie mogę narzekać, psycholog dalej jest aktualny, co wiecej babka namawia do odizolowania się od teściów, a to jest trudne do zrealizowania... z teściową ciche dni i raczej nie będzie lepiej, po prostu każda schodzi z drogi, już w pewnym momencie wymiękłam, szkoda tego opisywać poszło o bzdurę ale ja wybuchłam i kropka. teść też nie lepszy, dla niego jestem ONA chyba nikt mu nie przypomniał jak mam na imię ale to też mi wisi i powiewa... teraz na czym mi zależy to na pracy i na 90 % ja mam... al eja jako urodzona pesymistka obawiam się tych 10% że może być coś nie tak i nonono zbita, muszę czekać będę wiedziała cioś wiecej we wtorek, no a do wtorku na szpilkach, nieciekawie, wolałabym ja by mi powioedziano tak masz pracę albo nie masz a tu czekaj.... no i właśnie z tą pracą związane jest kupno samocjodu bo muszę mieć, T jeżdzi a ja nie mam czym... chciałabym coś za grosze ale już sama nie wiem co mi się podoba a co nie, no i właśnie moja posiadówa na necie wyglada tak że albo fajny samochód ale nie bardzo kolor mi odpowiada albo za kanciasty albo po prostu za drogi i masz babo placek... Mat rośnie i chyba tyje za dużo, na mojej wadze waży 11kg... dużo???? no ale też sporo je, teraz jesteśmy na etapie 9 zęba górnej prawej czwórkiwiec jest trochę niespokojny a poza tym super, próbuje być samodzielny co czasem przyprawia o ból głowy. chce jeść sam łyżeczką oczywiście ja jako wiecznie zatroskana i nadopiekuńcza mama chcę mu pomóc by się nie oblał zupką a on nie, nie pozwala mi sobie pomadać do tego stopnia że pół zupki na w żoładku a poł na bluzce i podłodze.... póóżniej ja muszę sprzątać... a dziś nie pozwolił mi włożyć sobie skarpetki on chce sam... nałożyłna palce i dalej nie wiedział co z tym zrobić i mogłam mu pomóc, psa na smyczy też chce sam prowadzić, dobrze ze chociaż pozwala mi go trzymać za obroże... przedwczoraj byłam w przedszkolu niedaleko nas, wzięłam formularz zgłoszeniowy i muszę mata zapisać, 400 zł wpisowe i czesne też w tych okolicach al ebiorąc pod uwagę to ze w przyszłym roku niekoniecznie mogą mi pryjac go do zwykłego przedszkola a nianka 1200 to i tak się opłaca...zobaczymy... nie dziwcie się ze tak wcześnie tam poszłam ale oni na 18 miejsc moją na wrzesień 2009 11 już zajętych czyli rodzie wpłacili wpisowe... muszę więc szybko wyskakiwać z kasy dobra jutro sie odezwę może coś nowego mi przyjdzie do głowy o czy Wam jeszcze nie piałam

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2008, 22:01

no i ja na pozegnanie dzis napisze tylko ze wyslałam własnie kolejne cv do pracy jako pracownik administracyjny, nie wiem jakiej firmy bo oferta przekazana przez posrednika, ale mam nadzieje ze odp mi na to pytanie jak otrzymaja maila, praca niby tymczasowa, ale kto wie...no to znow czekam..

chlop juz w wyrze lezy, wiec szybko kapu-kapu i do niego..smig...

do jutra

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 paź 2008, 22:55

GLIZDUNIA, butki rewelka, no mówię Ci, my to gusta mamy podobne bardzo.
AAAAA i Karola nauczyłam też mówić Maja, pięknie mu wychodzi, a wszystko dzięki piosence "Gdzieś jest lecz nie wiadomo gdzie, świat w którym baśń ta dzieje się, maleńka pszczółka mieszka w nim....." śpiewaliśmy dziś sobie
:-D

zborra, u nas też nie ma jakiś cudów na te śniadania, też często się zastanawiam co mam mu dać, ale tak naprawdę to ja też jem ciągle to samo. A jeszcze u nas problem bo my dopiero nabiał pomału wprowadzamy więc sobie wyobraź jaka uboga ta dieta.

kate_k82, no witaj kochana, szkoda że tak mało Cię u nas ostatnio. 11 kg powiadasz, mój Karol też tak waży, nawet coś ponad i nie uważam, że to dużo jak na chłopca w jego wieku. Życzę Ci oby ta praca była na te 100%!!!!!! I zaglądaj do nas i fotki Mateuszka poprosimy!!!!

A teraz już zmykam, bo jeszcze grzybki mi się gotują :-D

AAAAAAAAA wiecie gardło mnie boli :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_chory:

Dobranoc

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 paź 2008, 22:59

a mnie dopadła alergia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 paź 2008, 00:05

Sikorko,widzisz gdybys byla moja starsza siostra i ja mieszkalabym w PL to moglybysmy sobie conieco pozyczac skoro gusty podobne... :ico_oczko:

Jagodka,alergia na co?chyba nie na tego kociaka?

Kate,oby z praca wypalilo,a autko to najlepiej ekonomiczne kupic w dzisiejszych czasach na dojazd do pracy :ico_noniewiem: dawaj nam Mateigo!!!

Lady,no to czekamy z Toba...zawsze to jeszcze jakas nowa szansa...a noz widelec wypali!!! :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”