wczoraj byliśmy na basenie, poprzeciągalam kregosłup, troche mi ulzyło
nareszcie sobie popływałam, tylko musiałam przystopowac w pewnym momencie bo brzusio mnie troche ciągnoł ale już jest ok
Amelka chyba dostała porcje mamusinego śniadanka i skacze w brzusiu
acha miałam sie pochwalić, ze wczoraj kupiłam siateciuszków dla Amelki ale jakich!
kombinezonik mam cudny, bluze na zime gruuubą, spodnie różowe i bluzeczki na długi rękawek wszystko prawie różowe
a Przemek najbardziej był zadowolony z miniaturowej bluzy PUMA, on ma jeszcze wątpliwości, ciszy sie ze bedzie miał królewnę w domku ale mówi zebym nie zapeszała i nie kupowała różowego bo jeszcze sie okaże że chłopak bedzie

oj jak on kracze...
[ Dodano: 2009-05-12, 09:09 ]
izuś_85, przywolalam cie myslami wlasnie nie mam takze planow i pomyslalam ze fajnie by bylo sie wrescie spotkac :)
no to o której???
[ Dodano: 2009-05-12, 09:10 ]
wstalam niedawno umylabym sie ubrala i moge do ciebie wpasc a idziemy na lumpeksik moze bedzie cos fajnego

ja wczoraj tam wydałam 75zł, i dziś nie moge nic kupić bo bede potem jadła suchy chleb ze smalcem
nie wiem jak ja sie powstrzymam.... ale możemy isć, tylko pod warunkiem ze nie pozwolisz mi nic kupic
[ Dodano: 2009-05-12, 09:13 ]
tylko ze chcialam przyjsć po ciebie z Hakerem pod opla... najwyżej go przywiaze, albo wchodzić na lumpeks nie bede- bedzie bezpieczniej dla mojego portfela