Moja jak ja przewijam potrafi sie pod same pachy posikacmam pytanie czy przekonałaś sie już ze chłopcy sikaja inaczej od dziewczynek ( mały zrobił ci juz prysznic ??)

Oj ta,tak praktycznie przy kazdym przewijaniu,czasami w nocy sobie odpuszczam,zeby przyspieszyc temat,ale generalnie staram sie smarowac dupke!Wiesz w zgieciach luszczy jej sie skurka,nadgarstki,kostki nozek,chyba ma za sucha skorke,nie wiem czy nie pooliwkowac jednak,chociaz nie jestem zwolennikiem oliwki.Mam tez balsamik,moze bedzie lepszy,jak myslicie?a smarujesz jej dupke zapobiegawczo -czy narazie nic???
to jednak potrafiąMoja jak ja przewijam potrafi sie pod same pachy posikac A Mateusz malo mi raz do buzi nie nasikal
a tym bepantenem?Oj ta,tak praktycznie przy kazdym przewijaniu
oj ja tez na oliwke to zabardzo nie jestem na Tak bo sie nasluchalam ze niby bardziej wysusza itd-i wlasciwie to kupilam ja tylko na ciemieniuchenie wiem czy nie pooliwkowac jednak,chociaz nie jestem zwolennikiem oliwki.Mam tez balsamik,moze bedzie lepszy,jak myslicie?
ja z ta moja dyslekcja nic nie zauwazylam i mysle -o co chodzi...Boze skorka chcialam napisac,co za glab ze mnie
Tak,troche to sie nie za dobrze rozsmarowuje,ale chyba poprosze mame o Alantan,on ma taka kremowa konsystencje,latwiej sie uzywa,tego tytaj nie ma niestetya tym bepantenem?
No ja tez mam na ciemieniuche,ale ona nie ma ciemieniuchy na razie i moze ie bedzie miala,bo ani ja ani Artur nie mielismy.Masz racje chyba balsamiku uzyje,zreszta takie klejace dziecko po tej oliwce,wszystko tluste fu.No jakos nie moge sie przekonac do tegoi wlasciwie to kupilam ja tylko na ciemieniuche chyba bym zrobila balsamikiem ale ja nie mam dziecka to sie nie znam
Jak to nie masz?masz tylko jeszcze schowaneale ja nie mam dziecka to sie nie znam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość