bardzo je lubię nawet nie wiedziałam ze jest 5Oszukać przeznaczenia 5,,

ja go kupiłam jak iza się urodziłam i mam jeszcze do tej pory a chyba ze 2 miesiące Ja w tym kąpałamno tylko to Oliatum strasznie drogie jest

Kocura Bura, zdjęcie przesłodkie

bardzo je lubię nawet nie wiedziałam ze jest 5Oszukać przeznaczenia 5,,
ja go kupiłam jak iza się urodziłam i mam jeszcze do tej pory a chyba ze 2 miesiące Ja w tym kąpałamno tylko to Oliatum strasznie drogie jest
U nas też strasznie wiało, ale wyszliśmy na krótki spacerek.jednak na spacer nie poszłyśmy bo wiało tak że przy naszym jeziorze głowę by mi urwało
Ja też ale jak oglądam , no właśnie ja więcej zakrywam oczy o wtula się w P niż oglądam hehe.Boje się oglądać takie straszne filmy bo potem mi się po nocach śni i spać nie mogę , ale ciągnie mnie do tego hehebardzo je lubię nawet nie wiedziałam ze jest 5Oszukać przeznaczenia 5,,![]()
Ja wczoraj porobiłam Erykowi obiadki i też pomroziłam. Kupiłam warzywa za 4 zł i 16 słoiczków mi wyszło. Koszt tyle co 1 słoika.
Na razie bez mięska jeszcze. Smak jednak o niebo lepszy od słoikowych.
Jejku bidulko współczuję. Bo to musi być bardzo męczące. Zdrówka dla dzieciaczków życzę.ja juz wymiekam, po prostu wymiekam..ilez mozna chorowac
No to fajnie.wczoraj ugotowalam jeszcze na swiezo obiadek z ziemniaczkami, wiecie jak Kala to wcinala
nie jestes sama... u nas podobnie... Kuba kaszle juz do zrzygania, zaraził Maję i tez kaszle i ma katara juz wymiekam, po prostu wymiekam..ilez mozna chorowac..jak nie kaszel to wymioty, nie wymioty to biegunka
dzis A. idzie z Kala do kontroli, niby pokaszluje juz mniej, ale jednak i jak ja po pleckach dotykam to wyczuwam ze jej tam cos chrobocze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość