Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

30 lip 2008, 16:28

A u nas będzie padać :ico_brawa_01: już sie ochładza, chmury i chmury zero słonka i czekam na deszcz :-D

Jutro jedziemy do rodziców wracamy w nd, od pn miała być teściowa, ale jakoś kiepsko to widzę bo nie słyszałam by mąż z nią rozmawiał, ja nie naciskam, bo potem my mamy tam lecieć a mnie się nie chce, zwłaszcza że za dwa tyg mamy rocznicę

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

30 lip 2008, 16:31

asiu, no wlaśnie relacje z teściami nadal bez zmian?? w Wielkopolsce nadal gorąco. Chciałabym, żeby już się ochłodziło.
Miłego popołudnia

Awatar użytkownika
asiapanda

30 lip 2008, 16:49

Relacje są w zasadzie nijakie, bo widzę ich średnio na dwa lata. Do tej pory wnuczkę widzieli raz, jak mała 4 m-ce. Nie rozumiem co za problem, oni uważają że to mnie łatwiej tłuc się z dzikiem 1000 km, fakt mogę samolotem, ale to też nie mała wyprawa. Chyba obie strony są tu uparci i oni i ja.

No życzę Wam aby i u was się ochłodziło, ja mam nadzieję, że sprawdzą się prognozy o do deszczu :-)

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

30 lip 2008, 22:00

asiu, szkoda gadać. Niektórzy dziadkowie tacy są, moja teściowa ma podobne podejście...
Pusto tu. U nas gorąco, duszno.
W piątek jedziemy do rodzinki na wieś :ico_brawa_01: Uwielbiam, tylko z maciejem będzie ciężko.

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

30 lip 2008, 22:22

no pusto pusto a ja siedze i się pakuje jutro jade do mamy ale chyba wróce w sobote bo coś się pogoda chyba psuje :-)

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

31 lip 2008, 11:35

Hej

My na weekend nigdzie nie jedziemy ale za to idziemy w sobotę na grill party do mojej koleżanki. Zobaczymy ich świeżo wybudowany dom :ico_brawa_01: Oczywiście imprezka z dziećmi więc jedziemy na 13.

U nas gorąco codziennie, z domu wynurzamy się dopiero po 17. a w ciągu dnia bierzemy kąpiel w baseniku na balkonie. Konrad jest zachwycony (zdjęcie poniżej :-D ) a potem jak wylewamy z niego wodę to dzieci na podwórku mają radochę bo ta fontanna leje się z 5. piętra :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

No i na razie muszę skończyć pisanie, bo przebiła się w końcu pierwsza trójka i mam jazdę....

Awatar użytkownika
edulita

31 lip 2008, 13:35

Kasiulka - zdjęcia świetne widac że bawicie się na całego :-) Konrad świetnie wyglada jak w buciki sie wbija :ico_haha_01: Tak żałuje ze my nie mamy balkonu bo w ten skwar dostać się na działke na drugi koniec miasta to awykonalne :/ ale jak tylko mamy czas to jedziemy i też się kąpiemy tylko jak na razie to w wanience niemowlęcej Nikolci :ico_haha_01: dopiero mam zamiar zawiźć żabke na działke bo juz niestety nie mieści sie w pokoju jak wstawiliśmy meble

Maritko - dziewczyny panny że ho ho - śliczne i radosne :ico_brawa_01: ale najlepsze zdjęcie to to w szufladzie :-D zajrzyj do nas i napisz co tam u was

Ja dziś od rana na nogach najpier miałam lekcje jazdy później miasto i załatwiania w urzędach i małe zakupy kupiłam sobie butki :-) w drodze do domu Niki usneła mi na rękach :555: chwile odpoczne i zabieram się za sprzątanie później jak Marcin wróci z pracy to skończy składać meble Nikoli a ja zaczne przerabić jabłuszka jakieś soczki chciałam robić powidła z jabłek zle chyba zagoraco na takie akcje g:P
Niki zachwycona pokoikiem choć jescze nie skończony ale ją to najbaardziej cieszy to że sięga do szuflad i co 5 min każe sobie zmieniać majty i skarpety grzebie w tych szufladach i co chwila z nowym łaszkiem przybiega :ico_zly: czort mały mam nadzieje że to tylko chwilowe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 lip 2008, 14:14

Hej

U nas też upał nie da się wyjść, wczoraj Daniel kupił małemu basen dzisiaj będziemy sie kąpać ciekawe czy mu się spodoba, jest taki:
http://allegro.pl/item405434216_basen_s ... 52125.html

Edytko- jak już poskręcacie te mebelki to koniecznie fotki przyślij, napewno ślicznie mała będzie miała

ja mam jakieś uczulenie od słońca krosty mi na plecach swędzące wyskoczyły

Wiecie mały wogóle oprócz rano i wieczorem mleka z kaszką i obiadu to nie chce nic jeść, boje się, że jak pojedziemy nad morze to nic mi nie zje, ile musze rzeczy naznosić i go zająć żeby zjadł, jedyne co mu smakuje to jogurt i serki, kanapki nie ruszy, aż się boję pomyśleć jak to będzie
Ostatnio zmieniony 31 lip 2008, 21:34 przez Mery31, łącznie zmieniany 1 raz.

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

31 lip 2008, 16:23

mery, a może przy takiej pogodzie Kornel nie ma apetytu?? Spokojnie...
kasiulka, super zdjęcie. Też się pochwalę naszym "przyszlościowym" basenikiem :-D
Obrazek
Obrazek
Kolejny dzień upału, do rodzinki jednak nie jedziemy, przeczekamy ten skwar.

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

31 lip 2008, 21:36

Chloe- super basenik dużo większy od naszego za rok będzie dobry, my nastepny będziemy musieli kupić, a Maciuś szczęśliwy super się w odzie bawić, Kornel tylko ciągle woła woge woge czyli wodę :-D

Pusto tu dzisiaj

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”