eve.ok, super z tym czopem! mam nadzieję, że jednak coś więcej tym razem z tego wyjdzie.
i dobrze wiedzieć, że wielkie porządki pomagają choć w odejściu czopu (może mi też pomoże)
hej dziewczyny :)
u nas ok.Michał dostał wczoraj odpowiedź z UP o firmie-nasz wniosek przeszedł :) jejuś jAk się cieszę...
poza tym ja umieram-cyce mi eksplodują,coś mi z nich leci (z prawej szczególnie) lekarz mówi,że to wina progesteronu,jestem w II fazie cyklu i to normalne ponoć.20 lutego idziemy do gina to sie dowiemy co z armią M i co z moimi hormonkami.może jak Bóg da @ nie przyjdzie i tylko usg mi zrobią.mam nadzieję.
Eve to zaraz zaczniesz rodzić maleńka :D
na skurcze dobre jest masowanie sutków,weźcie ze sobą wazeline dziewczynki i masujcie piersiątka-to taka dobra rada mojej położnej.
Hej jak tam wszystkie w dwu paku po dzisiejszej nocy??czy Eve już z maluszkiem na rekach
ale u nas wieje ranz goscia i zawiewa sniegiem kurde zimo idz sobie
juz wczoraj Cie wspominałam bo dawno Z Toba nie rozmawiałam no i doczytał'am, że wizytę u ginka masz ja cały czas po cichu Ci kibicuję i myślami wspieram Twoje jajeczka
stawiam kawusie
[ Dodano: 2010-02-03, 08:25 ]
witaj kamelek to sie zgrupowałyśmy od rana wokół dobrych wieści
herbaciana no to super z tym wnioskiem, nie docyztałąm wcześniej, coś mi net nawala ale swoja drogą ta biurokracja jest zabójcza, długo chyba czekaliscie, co? ale najważniejsze, ze sie udało
karmelciu jak u Ciebie samopoczucie?
ja wszędzie doszukuję się oznak porodu po tym czopie odpadniętym juz trzeci raz w toilet byłam...