Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

07 maja 2010, 22:48

edulita masz rację ale Weronika nie chce cyca, no jak raz dziennie chyci to trzeba w kalendarzu pisać... A nie chcę też przesadzać z dawaniem jej wszystkiego bo też nie chcę jej zaszkodzić więc daję po troszku bo się domaga :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

07 maja 2010, 22:54

oglądam zawody MMA i trzymam kciuki za Pudziana :-D
zajrze juz jutro dobranoc :ico_papa:

Awatar użytkownika
wiolaw

07 maja 2010, 23:08

witam nocnie

jestem padnieta po dzisiejszym dzionku w w-wie
u lekarzy w wszystko ok
Ala zostaje przy swoich okularkach tylko do czytania , więc wydatek czeka tylko mnie jeśli chodzi o okularki :ico_noniewiem:

oczywiscie zeszłam całą Arkadię i nic dla siebienie kupiłam , teraz to szyją cichy dla anorektyczek , bo nawet rozmiar 42 jest mały , a jak w coś weszłam to długośc sukienki była ni w pięć ni w dziesięć :ico_zly:
i takim sosobem dalej nie mam w co się ubrać na komunię :ico_placzek:
zakupiłam dwie koszulki z krotkim dla Lolka , bodziaka na ramiączka letniego i kilka pierdołków na codzień dla siebie np. pasek , okularki przeciwsłoneczne , kolczyki tak dla poprawy humorku :ico_oczko:
zrobiłam zapas pampersów bo w realu jest promocja i 186 szt kosztuje 90 zł więc się opłacało , szczoteczkę do pierwszych ząbków , miseczki na zupkę , kilka słoiczków itd
kaski troszke wydałam :ico_szoking:

a Lolek byl dziś bardzo nieznośny , wogóle nie chciał siedzieć w wóżku , na rękach ylko u mnie i jak z dzieckiem iść do sklepu :ico_noniewiem:

i znowu opuścilam dzień ćwiczeń , ale jak przyjechałam i zanim wyprawilam dzieci spać to była 22 i brak sił :ico_wstydzioch:

wogóle boli mnie brzuch tak na @ , ale jeszcze nie dostałam o porodzie więc może to być ta pierwsza , chociaż oby jeszcze nie :ico_sorki:

nie mam siły was doczytac , wybaczcie :ico_wstydzioch:
udanego weekendziku życze , bo nie wiem czy znajdę czas na kompa

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

07 maja 2010, 23:13

wiolaw jednym słowem dzień pełen wrażeń :ico_noniewiem: a na pewno coś znajdziesz do ubrania na komunię :ico_haha_02:

Ja też mykam spać bo całe forum śpi :ico_spanko: nikogo nie ma na żadnym temacie :ico_noniewiem: ostatnia noc bez Rafała to bym sobie na forum poklikała ale sama nie chce mi się :ico_noniewiem:
dobranoc :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Sabcia

08 maja 2010, 09:09

Witam!!!!
Dzis mam zakwasy jak jasna cholera - skakalam na stepie 1 godz non stop i teraz chodzic nie moge heheh - ale co tam w tym tyg znowu 1 kg mniej :)

Chcialam wam wkleic zdjecia naszych nowosci - z namiociku ktory jest super i z tego materaca do kapieli ktory jest bajerancki no ale mam jakis blad i musze czekac az mezus z pracy wroci

uciekam obowiazki wzywaja

Awatar użytkownika
edulita

08 maja 2010, 09:31

Witam dzis widać chyba lepsza pogoda się zapowiada wiec ogarne mieszkanko i na działkę jade z dziewczynkami :-) życze miłej sobotki bo pewnie zajrze dopiero wieczorkiem :-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 maja 2010, 09:46

Czesc babeczki :-)
Pogoda dzisiaj średnia ale wybieram się z mamą na wieś do babci, świerze powietrze i może jakiś spacerek.
Miłej soboty wpadne wieczorkiem :-)

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

08 maja 2010, 11:51

Hej! No u nas też lepsza pogoda. :ico_brawa_01:
Kinga śpi, Kamil w Krakowie na studiach wpisy załatwia, a ja piszę notkę do bloga bo zaległości mam.
Potem posprzątać musze, obiadek zrobić, Kamil wróci to na spacerek wyjdziemy. :)
Miłej soboty.

Awatar użytkownika
matikasia

08 maja 2010, 16:45

A ja dopiero usiadłam:) o 10 wyszliśmy już z domu. Najpierw do ccc kupić Matiemu adidaski. Potem na festyn do przedszkola. Super było i 3 dyszki poszły. Napoje, szaszłyk, herbatka, ciasto. Oczywiście już z przyszłej tygodniówki :ico_szoking: potem rossmann, netto, małe tesco i 120 na cały tydzień zostało.
Teraz zjedliśmy rosołek, robi się ciacho bo jutro goście i zaraz a6w :ico_sorki:

Kasia90 a Kamil co studiuje? dużo mu jeszcze zostało?

Sabcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny kilogram w dół!!
czekamy na fotki.

A od poniedziałku w lidlu będzie fajny namiocik na plażę (taki połówkowy) także muszę Tomka wysłać niech kupi na sierpień.Dla dzieci w sam raz i zostaniemy sobie dłużej na plaży jak cienia trochę będzie.

Wiolaw ale poszalałaś. A do ubrania no na pewno masz problem. Ja na chrzciny w grudniu kupowałam i też ciężko mi było bluzkę kupić z powodu piersi i tylko w 1 sklepie się udało :ico_szoking:

A no najważniejsza wiadomość dnia:) mamy 1 ząbek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: co prawda nie odstaje jeszcze zbyt dużo, ale łyżeczka stuka i szoruje:)

Kasia90

08 maja 2010, 16:55

a Kamil co studiuje? dużo mu jeszcze zostało?
Już kończy. A studiuje zarządzanie finansami.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”