hej dziewuszki,wróciłam na chwilke,ale jeszcze w pokoju mi śmierdzi ta farba,ale już śpie u siebie
jak zrobie fotke to wam pokaże jak fajnie mąż z bratem zrobili i pomalowali pokoik itd... Po za tym ile ja wspaniałych rzeczy dostałam dla Milenki jej jaki piekny kocyk,butelek,termometr wbudowany w smoczku,naklejki na sciane,jakies nożyczki,pas poporodowy juz mi zamówili,aspiratorek do noska ojj i wiele innych rzeczy,ale za duzo by pisać
Mój brat ze swoją dziewczyną musieli na to duzo wydać,ale jak to brat mój twierdzi to dla Milenki a to rodzina a rodzine się kocha i pomaga jak może
kochany mój....
A takto u mnie po staremu,skórcze,płacz,ciężko,mała dokazuje prawie cały czas bo mało spi,ale coś tam śpi i tak leci nam czas,mąż biedny zapierdziela gdzie sie da aby miec pieniazki...
Monika Patryk jest boski
Matko patrzyłam jak Ci brzuszek rośnie od samego początku i w snach bym nie wyśniła,że takiego ślicznego bobaska nosiłas w brzuszku,ale ja widze podobieństwo troszku i do twego męża
Jenny Kochana ja biorę fenoterol co 6 godzin o 7,13,19 i 1 w nocy i tak w kółko,fajnie jakbys razem z tym lekiem brała np isoptin bo ten feneterol jest dobrym lekiem,ale powoduje np u mnie drżenie rąk i łomotanie serca,ale nie zawsze i nie codziennie,ale mozna sie po tym leku tak czuć a wraz z nim biore jeszcze no-spe juz mnie mdli od tych leków
anade Masz normalnie kurcze przeboje teraz ehhh ale mysle,ze jeszcze chwilke wytrzymasz a potem rodzimyyy
shiva cały czas trzymam kciuki za was
jeszcze wytrzymajcie
ziolo Ja tak zaczynałam z moimi skórczami kochana,wlasnie od 18 zaczynały mi się i twardniał brzuchol i mijało ok 1 w nocy i tak dłuzszy okres czasu a potem to już nie bylo lepiej i nie jest,ale do przezycia
kaczorek ehh to teraz nasza kolej
donatka co u was? jak się czujesz?
tibby Ja pisałam to i jeszcze raz powtórze,Twój synek to jest istne cudeńko! on będzie bodbijał serca kobiet nie ma co,moje juz podbił swoim urokiem
No nic uciekam do męża bo od dziś do niedzieli siedzi w domku musze sie nim nacieszyc