to miszka zamrazaj mozna robic zapasy na caly rokmiszka to dla ciebie , w zamrazalce (-18do -20 C) od 6 do 12 miesięcy .
No,az tyle to ja tego nie mam,ale jak sie bede chciala napic browarka,to skorzystam z zapasu,a bierzace mleczko piwne wylejeto miszka zamrazaj mozna robic zapasy na caly rok nic tylko siedz i pompuj
Taki mam zamiar,jak moja mama przyjedzie,bo kurde zwariuje.W ciazymotywacja do niepalenia jest wieksza,a teraz jak juz mala lezy obok mnie to tak mi sie chce.....no to chyba najlepiej pij i pal jednej nocy
a potem zamrozone mleczko
ciekawe czy ja wytrzymam bez palenia -ciako to widze
Moj Artur mowi,ze rzuca,pewnie on rzuci a ja znow zaczne jarac,chyba ze mnie wzgledy finansowe przekonaja do zycia bez papierosaciekawe czy ja wytrzymam bez palenia -ciako to widze
kochan jakby zaczoł wychodzic to go spowrotem pchaj a nogi mocno zaciskajwiem, wiem...siedzę z mocno zacisnietymi nogami i czekam aż wasze Bejbiki wyjdą
no i najgorsza jest ta niepewność czy to już czy za pare tygodni a to ze tatuś już się niecierpliwi to nie dziwneAle, jak sama połozna powiedziała "to może być dzisiaj, ale moze być za pare tygodni" rodzić babeczki, bo mój Mąż od dwóch dni powtarza, że on chce juz swojego synka zobaczyć
kochan jak juztak długo wytrzymałaś to sie za to nie bierz pomyśl że za tą kase co wydasz na papieroch możesz wydac na jakieś fajne kosmetyki ujędrniające np.Moj Artur mowi,ze rzuca,pewnie on rzuci a ja znow zaczne jarac,chyba ze mnie wzgledy finansowe przekonaja do zycia bez papierosa
acha-wyszlo mi białko w moczu, wiec posłali próbke do laboratorium. Ponoc to tez wskazuje że game over sie zbliża....
jak go karmie jedna to z drugiej mi kapie
ja tez kochana uwazam ze jak tak dlugo wytrzymalas to najlepsza okazjia z tego skorzystac i nie wracac do tegoMoj Artur mowi,ze rzuca,pewnie on rzuci a ja znow zaczne jarac,chyba ze mnie wzgledy finansowe przekonaja do zycia bez papierosa
he he heprzeslij no troche tego bialkamoze i ja wreszcie zaczne rodzic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość