Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2009, 23:40

witam późno to późno, ale to zawsze :ico_oczko:

wstawię kilka fotek

ja na plaży
Obrazek
Obrazek

kąpiel w morzu
Obrazek

z mężem
Obrazek

rodzinka w komplecie
Obrazek

Ala w piasku
Obrazek

Ala na molo
Obrazek

no chyba na dziś wystarczy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

10 sie 2009, 07:52

Witam z rana :-D
nie odzywałam się wczoraj, bo cały dzień kiepsko się czułam. Od soboty byłam ciągle na nogach, a wczoraj miałam za swoje. Byłam osłabiona, kilka razy leciała mi krew z nosa i na dodatek stopy mi strasznie spuchły :ico_olaboga: Jednak po dzisiejszej nocy wszystko wróciło do normy :ico_brawa_01: Dziś leżę cały dzień. Piotr ma urlop, więc teraz jego kolej na obiady :ico_oczko: Mnie też się przecież jakiś odpoczynek należy, prawda?
Sabcia daj znać, jak już się wyśpisz po podrózy żebyśmy się nie martwiły.

Magduś81 ja też zjadłabym kiełbaskę z grilla i karkówkę :-)

Bigottka jeszcze nie raz się opalisz na "mahoń", więc się nie przejmuj słabą opalenizną. Ja jestem blada jak córka młynarza :-D - no oprócz twarzy i ramion.

Wiolaw super rodzinne fotki :ico_brawa_01:

Dzisiaj powinni mi przywieźć wózek, jestem ciekawa czy dotrą czy nie. Jeśli tak, to zrobię zdjęcia i od razu wstawię :-D

Awatar użytkownika
bigottka

10 sie 2009, 08:18

Witam z rana.
Ja jestem już po śniadanku coś ostatnio zamiast budzić się o 9 tak jak zawsze to już o 8 rano mam oczy wielkie jak pięć złotych ;-)
wiolaw, :ico_brawa_01: super focie i śliczny brzusio ;-)
Mnie też się przecież jakiś odpoczynek należy, prawda?
no pewnie że Tobie też się należy odpoczynek i niech Twój nad Tobą teraz skacze ;-)
Ja dzisiaj idę wyrobić sobie 3 książeczki zdrowie bo tak kazała mi zrobić położna bo będą mi potrzebne jak się mała urodzi ;-) i muszę bilet miesięczny kupić, do makro po proszek do prania i takie tam jeszcze więc trochę mam do zrobienia a mój dokończy dzisiaj cekolowanie i może już w środę będę malować ;-)
Miłego dnia kobietki i do usłyszenia ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

10 sie 2009, 09:40

Witam!
Mam strasznie zły humor :ico_zly: :ico_zly: juz dawno dawno tak nie miałam, wszystko mnie wkurza i wściekła jestem wiec nie bedę sie pewnie cały dzień odzywać.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 sie 2009, 11:01

Czesc babeczki :-)
Ja zaraz śniadanko będe wcinać późno troszke ale dzisiaj znowu późno wstałam :-D w nocy spac nie moge a nad ranem zasypiam i się obudzić nie moge!!
wiolaw, super foteczki :ico_brawa_01:
Dzisiaj powinni mi przywieźć wózek
no kochana ale super dawaj fotki jak tylko go złożysz :-D
asika82, :ico_pocieszyciel:
bigottka, tylko się nie przepracowuj :-D

Awatar użytkownika
wiolaw

10 sie 2009, 11:58

witam

kurcze jak ciężko się przestawić na codzienne życie po urlopie :ico_oczko:
coprawda wolne cały czas mam , ale to juz nie to samo

asika82, a co takiego się stało ,że masz taki zły nastrój ?
Magda33, czekamy na foteczki wózeczka

bigottka, to ty sama masz ten pokój malować ?

Awatar użytkownika
bigottka

10 sie 2009, 14:33

to ty sama masz ten pokój malować ?
no a z kim??? mój powiedział że nie umie malować więc zostanie mi wymalować go chyba że poproszę bratową ale jak na razie nie mam pojęcia co do koloru bo pomarańczowe odpadają bo mam u siebie w drugim pokoju taki.
tylko się nie przepracowuj :-D
postaram się nie przemęczyć ;-)

Awatar użytkownika
wiolaw

10 sie 2009, 15:50

bigottka, kurcze to troszkę ryzykowne , ręce w górze i wysiłek nieziemski , uwazaj na siebie :ico_haha_02:

dziewczyny czy macie już zakupione ciuszki , jesli tak to ile czego kupiłyście , bo jak narazie to kupuję tak co mi sie spodoba , ale musze chyba listę zrobić , bo wkońcu nakupuję wszystko na jedenrozmiar a z innego nic nie będę miała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
bigottka

10 sie 2009, 16:01

wiolaw, wiesz co ja jak na razie nic kompletnie nie kupiłam bo czekam na wyremontowany pokój i wstawienie do niego komody a potem zaczynam szaleństwo zakupów ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

10 sie 2009, 18:17

bigottka, kurcze to powiem ci że nieciekawie że sama musisz ten pokój malować. Tak jak pisze Wiola że ręce w góre a poza tym to jest męczące bardzo.
Mój K własnie maluje od dwóch godzin przedpokój i powiem ci widze że bardzo się męczy, bo to cały czas góra dół trzeba się schylać i na krzesło i schodzić. Niech ten twój mężuś nie żartuje że malować nie potrafi tylko niech zrobi jak umie w końcu dla swojej córeczki to będzie robić!!! Ach ci faceci :ico_sorki:
dziewczyny czy macie już zakupione ciuszki
ja mam zakupioną fure ciuszków bo kupiłam mega pake od Osity tutaj z forum, jestem bardzo zadowolona bo ciuszków mam conajmniej do 6 miesiąca jeśli chodzi o bodziaczki. No jeśli będe chciec to tylko podokupuje jakieś wyjściowe ciuszki typu dreski spodenki itp.
A dzisiaj zaliczyłam pierwsze prasowanko, wyprasowałam jakieś 30 ciuszków i tak musze rozkładać na raty bo długo prasowac nie daje rady :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”