[ Dodano: 2009-02-20, 13:03 ]
no ja tez musze, a moglabys mi podac linka, z ktorego Ty zamawiasz????Ja lece na allegro pokupowac malej nowe bodziaki, spiochy i kaftaniki![]()
Nie wiem ale jak patrzylam na allegro to fajnych nie moglam znalesc

no ja tez musze, a moglabys mi podac linka, z ktorego Ty zamawiasz????Ja lece na allegro pokupowac malej nowe bodziaki, spiochy i kaftaniki![]()
ale Kochana, ja Ci wierze, ze tak masz napisane na sloiczkach, tylko sie zastanawiam co to za sloiczki sa, skoro na naszych wszedzie jest napisane, ze 48 godz. Podaj przykladowe dania moze, co??Gie pisalam, ze mam sloiczki z Hippa i Bebivity, naprawde u mnie pisze na obiadkach i owocach, ze na nastepny dzien trzeba zuzyc, nawet moge fotke wkleic, ale nie wiem czy zrozumiecie bo tam po niemiecku pisze
Pati zadza sie u nas w Austrii tez na tych sloiczkach pisze zeby zuzyc na nastepny dzien.Na Polskich produktach pisze zeby zuzyc wciagu 48 godzin.Tak wiec spokojnie mozesz dzielic na 3 dni.Tylko przechowuj w lodowce i nigdy nie grzej calego jak masz zamiar podawac na nastepny dzien.ze mam sloiczki z Hippa i Bebivity, naprawde u mnie pisze na obiadkach i owocach, ze na nastepny dzien trzeba zuzyc, nawet moge fotke wkleic, ale nie wiem czy zrozumiecie bo tam po niemiecku pisze
no to z Hippa np zukinia z ziemniaczkami; ryz z warzywami i kurczakiem; ziemniaczki z dynia i mieskiem wolowym noi na razie tylko tyle mam z hippa, a reszta to z innej firmy, ale w Pl nie ma takiej.Podaj przykladowe dania moze, co??
no to zaraz ja lukne, musze tez zakupki zrobic i pewnie tez tyle pojdzie:)co do ciuszkow na allegro - ja kupuje zawsze u tej samej allegrowiczki - ma nick "granika", ubranka sa tanie, sliczne i porzadne, naprawde polecam... wlasnie zrobilam zakupy i ponad 150 zyli pooszloooo...
nie zartujraz jak kupilam spiochy u kogos innego, to mi sie po kilku dniach napy powyrywaly z materialu![]()
![]()
od tamtej pory kupuje tylko u "graniki" i jestem baaardzo zadowolona, szczerze polecam
no ja zawsze robie tylko pol sloiczka w szklaneczcze a reszte chowam do lodowkiPati zadza sie u nas w Austrii tez na tych sloiczkach pisze zeby zuzyc na nastepny dzien.Na Polskich produktach pisze zeby zuzyc wciagu 48 godzin.Tak wiec spokojnie mozesz dzielic na 3 dni.Tylko przechowuj w lodowce i nigdy nie grzej calego jak masz zamiar podawac na nastepny dzien.
no i Pati masz odpowiedz...Pati zadza sie u nas w Austrii tez na tych sloiczkach pisze zeby zuzyc na nastepny dzien.Na Polskich produktach pisze zeby zuzyc wciagu 48 godzin.Tak wiec spokojnie mozesz dzielic na 3 dni.Tylko przechowuj w lodowce i nigdy nie grzej calego jak masz zamiar podawac na nastepny dzien.
nie zartuje, mala miala te spiochy w szpitalu i jak wrocilysmy do domku, to juz sie nadawaly do smieci... tragedia...Gie napisał/a:
raz jak kupilam spiochy u kogos innego, to mi sie po kilku dniach napy powyrywaly z materialu od tamtej pory kupuje tylko u "graniki" i jestem baaardzo zadowolona, szczerze polecam
nie zartuj
no ladne, ladne - moja Zuzia prawie od poczatku smiga tylko w nich...i ja skorzystam z linka bo ladne te spiochy
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość