Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 14:02

Gie pisalam, ze mam sloiczki z Hippa i Bebivity, naprawde u mnie pisze na obiadkach i owocach, ze na nastepny dzien trzeba zuzyc, nawet moge fotke wkleic, ale nie wiem czy zrozumiecie bo tam po niemiecku pisze :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-20, 13:03 ]
Ja lece na allegro pokupowac malej nowe bodziaki, spiochy i kaftaniki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no ja tez musze, a moglabys mi podac linka, z ktorego Ty zamawiasz????

Nie wiem ale jak patrzylam na allegro to fajnych nie moglam znalesc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 14:08

Gie pisalam, ze mam sloiczki z Hippa i Bebivity, naprawde u mnie pisze na obiadkach i owocach, ze na nastepny dzien trzeba zuzyc, nawet moge fotke wkleic, ale nie wiem czy zrozumiecie bo tam po niemiecku pisze
ale Kochana, ja Ci wierze, ze tak masz napisane na sloiczkach, tylko sie zastanawiam co to za sloiczki sa, skoro na naszych wszedzie jest napisane, ze 48 godz. Podaj przykladowe dania moze, co??

co do ciuszkow na allegro - ja kupuje zawsze u tej samej allegrowiczki - ma nick "granika", ubranka sa tanie, sliczne i porzadne, naprawde polecam... wlasnie zrobilam zakupy i ponad 150 zyli pooszloooo... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-20, 13:10 ]
Pati - tu masz np. link do spiochow, ktore kupilam...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=556403934

raz jak kupilam spiochy u kogos innego, to mi sie po kilku dniach napy powyrywaly z materialu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: od tamtej pory kupuje tylko u "graniki" i jestem baaardzo zadowolona, szczerze polecam.

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lut 2009, 14:10

ze mam sloiczki z Hippa i Bebivity, naprawde u mnie pisze na obiadkach i owocach, ze na nastepny dzien trzeba zuzyc, nawet moge fotke wkleic, ale nie wiem czy zrozumiecie bo tam po niemiecku pisze
Pati zadza sie u nas w Austrii tez na tych sloiczkach pisze zeby zuzyc na nastepny dzien.Na Polskich produktach pisze zeby zuzyc wciagu 48 godzin.Tak wiec spokojnie mozesz dzielic na 3 dni.Tylko przechowuj w lodowce i nigdy nie grzej calego jak masz zamiar podawac na nastepny dzien.

[ Dodano: 2009-02-20, 13:12 ]
O i ja skorzystam z linka bo ladne te spiochy :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 14:13

Podaj przykladowe dania moze, co??
no to z Hippa np zukinia z ziemniaczkami; ryz z warzywami i kurczakiem; ziemniaczki z dynia i mieskiem wolowym noi na razie tylko tyle mam z hippa, a reszta to z innej firmy, ale w Pl nie ma takiej.
co do ciuszkow na allegro - ja kupuje zawsze u tej samej allegrowiczki - ma nick "granika", ubranka sa tanie, sliczne i porzadne, naprawde polecam... wlasnie zrobilam zakupy i ponad 150 zyli pooszloooo... :ico_noniewiem:
no to zaraz ja lukne, musze tez zakupki zrobic i pewnie tez tyle pojdzie:)

[ Dodano: 2009-02-20, 13:14 ]
raz jak kupilam spiochy u kogos innego, to mi sie po kilku dniach napy powyrywaly z materialu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: od tamtej pory kupuje tylko u "graniki" i jestem baaardzo zadowolona, szczerze polecam
nie zartuj :ico_szoking:

dzieki za linka :ico_sorki:
Pati zadza sie u nas w Austrii tez na tych sloiczkach pisze zeby zuzyc na nastepny dzien.Na Polskich produktach pisze zeby zuzyc wciagu 48 godzin.Tak wiec spokojnie mozesz dzielic na 3 dni.Tylko przechowuj w lodowce i nigdy nie grzej calego jak masz zamiar podawac na nastepny dzien.
no ja zawsze robie tylko pol sloiczka w szklaneczcze a reszte chowam do lodowki :-)

[ Dodano: 2009-02-20, 13:16 ]
Gie jakie lsiczne spiochy, zaraz robie zakupki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 14:19

no i Pati masz odpowiedz... :-)
Gie napisał/a:
raz jak kupilam spiochy u kogos innego, to mi sie po kilku dniach napy powyrywaly z materialu od tamtej pory kupuje tylko u "graniki" i jestem baaardzo zadowolona, szczerze polecam

nie zartuj
nie zartuje, mala miala te spiochy w szpitalu i jak wrocilysmy do domku, to juz sie nadawaly do smieci... tragedia...
i ja skorzystam z linka bo ladne te spiochy
no ladne, ladne - moja Zuzia prawie od poczatku smiga tylko w nich...

ale zrobilam reklame "granice", powinnam jakis upust chyba dostac... ;)

[ Dodano: 2009-02-20, 13:29 ]
hahahhaaa, a na rozowych spiochach jest chyba napis "Zuzia na hustawce" czy cos takiego... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2009, 14:31

Jestem na chwilkę....

Gie, thx za linka...faktycznie super ciuszki za rozsadna cene...skorzystam napewno.Bo małej juz brakuje przezde wszystkim spioszkow...

Na obiadek zrobiłam Chili Con Carne...ostre,ale wyszło pycha...tylko ta fasola.... :ico_noniewiem: pózniej da się we znaki...

Teraz smigam połozyc bekse....

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lut 2009, 14:31

A moja Jula wstala wiec koniec pisania.A i zaraz wstanie Wiki.Wiec kukne wieczorkiem.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2009, 14:39

zaraz sprawdze ten link, bo widze, ze sie rzucilyscie na te spiochy... moze i ja cos kupie.. chociaz za przesylke tutaj, to pewnie zaplace dwa razy wiecej niz za sam zaup :ico_noniewiem:

Pati85, napisalas, ze musialas sloiczek wyrzucic, bo maly sie za pozno obudzil, a o 18:00 nie bedziesz podawac obiadku... hmm, ja zawsze podaje obiadek ok. 17:30-18:00, jak mu podam o tej godzinie, to nastepne "danie" (w sensie nocna butla) jest ok. 22-23... i wszystko gra :-) aha, maly chodzi spac tak ok. 20, takze nie idzie spac z napchanym zoladkiem..

[ Dodano: 2009-02-20, 13:41 ]
teee, fajne te spiochy!! a to sie kupuje komplet (w sensie 5 par spiochow, w tych kolorach podanych), czy mozna np. kupic piec niebieskich, albo wybrac sobie kolory???

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 lut 2009, 14:48

Musze sie pochwalic.Siedze patrze a moja Jula fru z plecow na brzuszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2009, 14:49

SHOO`-`mozesz wybrac takie kolory jakie chcesz i ile sztuk tez...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”